Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Φοβούνται νέο χτύπημα οι οδηγοί ταξί

,,ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η άγρια δολοφονία οδηγού ταξί στη Θεσσαλονίκη έχει αναστατώσει τους επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν λόγο για μανιακό.

Ο 32χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε δεμένος με κασκόλ στο κάθισμά του και είχε έξι βαθιές μαχαιριές στην περιοχή του λαιμού, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η άγρια δολοφονία έγινε στην περιοχή της Πυλαίας έξω από ιδιωτική κεντρική κλινική.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, άλλος ένας ταξιτζής πριν ακριβώς ένα μήνα στις 25 Νοεμβρίου και περίπου την ίδια ώρα τα ξημερώματα, επιτέθηκε με πανομοιότυπο τρόπο σε έναν άλλο ταξιτζή στην Άνω Τούμπα. Αυτό ακριβώς το γεγονός κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι πρόκειται για έναν μανιακό δολοφονό οδηγών ταξί, ο οποίος χτυπάει την ίδια ημερομηνία, την ίδια περίπου ώρα και με τον ίδιο φρικτό τρόπο. 

Μιλώντας, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο συνέταιρος του θύματος, υποστήριξε πως ο δράστης πρέπει να είναι ηλικίας από 25 έως 28 χρονών, με ύψος 1,80 και κοντό μαλλί.

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι λεπτομέρειες των επιθέσεων, καθώς και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης δεν φορούσε γάντια, δεν είχε καλυμένο το πρόσωπό του, ενώ και στις δύο περιπτώσεις αιφνιδίασε από πίσω τους οδηγούς ταξί. 

Πάνω στο πτώμα  του 32χρονου άνδρα βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που σημαίνει ότι το κίνητρο του δράστη δεν ήταν η ληστεία. Ακριβώς το ίδιο σκηνικό ήταν και στις 25 Νοεμβρίου στην πρώτη δολοφονική επίθεση κατά ταξιτζχή. 

Η κηδεία του 32χρονου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και οργής από τους συναδέλφους του, οι οποίοι είχαν τραβήξει χειρόφρενο. 

Καταγγελία στο NewsIt.gr

Μιλώντας στο NewsIt.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Ερμής της Θεσσαλονίκης, κ. Γιαννακάκης δήλωσε πως έχουν στείλει έγγραφο για να εγκριθεί με υπουργική απόφαση ο νόμος του 2003 σχετικά με τη λήψη εκείνων των μέτρων προστασίας.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννάκης αναφέρει πως είναι διατεθειμμένοι να πληρώσουν με δικά τους χρήματα όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα και δηλώνει χαρακτηριστικά πως “η αδράνεια του υπουργείου κόστισε τη ζωή ενός συναδέλφου”. Προανήγγειλε επίσης νέες κινητοποιήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε