Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Φταίνε οι γιατροί για το θάνατο του Κακαουνάκη;

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.02.2010 | 18:36
Πρώτη δημοσίευση: 08.02.2010 | 12:36

Από το πόρισμα προκύπτουν ενδείξεις ευθύνης γιατρών  για τον θάνατου Νίκου Κακαουνάκη.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διαβίβασε η υπουργός Υγείας το πόρισμα της κατεπείγουσας ΕΔΕ σχετικά με τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του δημοσιογράφου Νίκου Κακαουνάκη.

Aποχρώσες ενδείξεις και όχι βεβαιότητες περί ευθύνης ιατρών του Ευαγγελισμού για τον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη βλέπει ο Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Σταύρος Πεντέας μιλώντας στο Newsit.

 

Eνδείξεις υπάρχουν και όχι αποδείξεις τις οποίες θα διαλευκάνει το πειθαρχικό συμβούλιο επισημαίνει ο κ.Πεντέας ενώ τονίζει πως τίποτε δεν είναι σίγουρο πριν προχωρήσει η διαδικασία. 

Ό
σον αφορά στους ιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου ο Κ. Πεντέας αναφέρει πως δεν είναι στην δικαιοδοσία του για να εξετάσει περί ευθύνες αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ιατρικός σύλλογος και τα δικαστήρια. Το πόρισμα δεν έχει διαβιβαστεί ακόμα στον διοικητή του Ευαγγελισμού Γιάννη Μυλωνάκη ενώ ο κ.Πεντέας δηλώνει πως δεν τον αφορά τον διοικητή. 

Σε αναμονή βρίσκονται και οι θεράποντες ιατροί του Ευαγγελισμού Πρίγγουρης Σωτήρης και Σωτήρης Στυλογιάννης. Ο κ.Πρίγγουρης μιλώντας στο
Newsit φαίνεται καθησυχαστικός αφού όπως υποστηρίζει έκανε αυτό που έπρεπε.

 

Το πόρισμα διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία για να συμπεριληφθεί στην προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Διαδώστε αυτό το άρθρο