Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Άγριος καβγάς του Απόστολου Γκλέτσου με Λυριτζή-Οικονόμου!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο δήμαρχος Στυλίδας είπε άσχετους τους παρουσιαστές, εκείνοι διέκοψαν τη σύνδεση και έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ που έπαιζε… (δείτε το βίντεο)

Οι τόνοι της αντιπαράθεσεις άρχισαν να ανεβαίνουν όταν οι παρουσιαστές του ΣΚΑΙ, ρώτησαν τον Απόστολο Γκλέτσο αν έχει μετανιώσει για τα τελευταία γεγονότα. ‘‘Θα συνεχίσω να ρίχνω τις μπάρες μέχρι να δοθούν οι κάρτες ελευθέρας στους δημότες” απάντησε ενοχλημένος ο δήμαρχος Στυλίδας, από τα κρατητήρια, που βρισκόταν.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε όταν η συζήτηση πήγε στο πόσο επικίνδυνο είναι το άνοιγμα στον δρόμο, από την πτώση των προστατευτικών μπαρων. Ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι άνοιξε το καλύτερο δυνατό σημείο για τους δημότες του και όταν οι παρουσιαστές επέμειναν ότι το άνοιγμα βάζει σε κινδύνους τους οδηγούς, ο Γκλέτσος τους είπε άσχετους και εκείνοι του έκλεισαν το τηλέφωνο. Λυριτζής και Οικονόμου έκαναν λόγο για τσαμπουκάδες που περνούσαν στα σίριαλ και στο θέατρο που έπαιζε. Δείτε το βίντεο…

O Απόστολος Γκλέτσος απολογείται στον εισαγγελέα για φθορά ξένης περιουσίας και για παρακώλυση συγκοινωνιών. Έξω από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας, έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που περιμένει τον Απόστολο Γκλέτσο, για να τον αποθεώσει. (Συνεχής ενημέρωση από το NewsIt.gr)

Ο δήμαρχος Στυλίδας δηλώνει στο NewsIt.gr αμετανόητος για την κινητοποίησή του και υποστηρίζει ότι άμα χρειαστεί θα το ξανακάνει. (ακούστε τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου στο NewsIt.gr)

Το δημοτικό συμβούλιο της Στυλίδας σε έκτακτη χθεσινή συνεδρίαση, καταδίκασε ομόφωνα τη σύλληψη του δημάρχου και αποφάσισε να παραμείνουν σήμερα κλειστά τα καταστήματα στο δήμο Στυλίδας, όπως επίσης να μείνουν κλειστές και οι δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής.

Μάλιστα θα παραβρεθούν στα δικαστήρια της Λαμίας την ώρα που θα γίνει η προσαγωγή του δημάρχου της Στυλίδας , ενώ έχουν συγκροτήσει και ειδική πενταμελή επιτροπή η οποία διαχειρίζεται το θέμα. Την διαμαρτυρία τους για το θέμα έχουν εκφραστεί με ψηφίσματά τους και πολλοί φορείς της Στυλίδας και της Φθιώτιδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Λαμία: ”Απόστολε προχώρα μπας και ξυπνήσει η χώρα”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε