Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έβλεπε το δέντρο να του έρχεται στο κεφάλι!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

”Κόπηκε το αίμα” σε έναν 30χρονο οδηγό που παραλίγο να σκοτωθεί από το δέντρο που βλέπετε στη φωτογραφία… (δείτε περισσότερες φωτο από το συμβάν)

Ο 30χρονος με το μπλε Hyundai ξεκίνησε να πάει στη δουλειά του χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι είχε ραντεβού με ένα τεράστιο κορμό πεύκου, που τον “περίμενε” στο ισαδάκι. ”Όπως πήγαινα είδα ξαφνικά το δέντρο να πέφτει. Ευτυχώς που πήγαινα σιγά και πρόλαβα να πατήσω φρένο, αλλιώς θα καταπλάκωνε το αυτοκίνητο και θα με σκότωνε. Και πάλι με χτύπησε στην άκρη στο δεξί φτερό ο κορμός και τα κλωνάρια ήρθαν όλα επάνω μου.
Τα σημάδια στο δεξί φτερό του αυτοκινήτου από την πτώση του δέντρου - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Λίγα λεπτά μετά την πτώση του δέντρου - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Το δέντρο έκοψε ένας 72χρονος με ένα βοηθό, ο οποίος ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι είχε πάρει άδεια από τον δασοφύλακα. Ωστόσο μαζί του δεν είχε κανένα χαρτί να επιδείξει. Δεν φρόντισε όμως το σημαντικότερο. Να βάλει κάποιον στο δρόμο να προσέχει την ώρα που έπεφτε το δένδρο, αν και γνώριζε ότι είναι δρόμος με κίνηση.

Τι θα γινόταν αν περνούσε ένα μηχανάκι ή κάποιος πεζός; Ο δρόμος από και προς τον Άγιο Λουκά παρέμεινε κλειστός μέχρι οι άνδρες της Πυροσβεστικής να κόψουν το δέντρο και να καθαρίσουν το οδόστρωμα.
Πυροσβέστες κόβουν το δέντρο - ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε