Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Κινητοποιήσεις για τα νέα διόδια της Αγίας Τριάδας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για περισσότερο από δύο ώρες οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν τις μπάρες των διοδίων και επέτρεπαν την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων…

Με κινητοποιήσεις υποδέχθηκαν τη λειτουργία των νέων διοδίων της Αγίας Τριάδας στο 191ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας κάτοικοι και φορείς της περιοχής.

Στην περιοχή, εκτός από εκπροσώπους φορέων της Λαμίας και κινήσεις πολιτών, μετείχαν και κάτοικοι από την περιοχή του Μώλου και των Καμένων Βούρλων που ζητούν την κατάργησή τους, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για το παράπλευρο δίκτυο και είναι αδύνατη η μετακίνησή τους ακόμη και μέσα στα όρια του δήμου.

Μάλιστα, η εταιρία που διαχειρίζεται το εθνικό δίκτυο έχει χορηγήσει κάρτες ελεύθερης διέλευσης μόνο για τους κατοίκους της περιοχής του Μώλου και οι οποίες ισχύουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα χορηγήσει παρόμοιες άδειες και για τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων και του Αγίου Κωνσταντίνου.

Όμως, οι εκπρόσωποι των φορέων της περιοχής θεωρούν πως οι συγκεκριμένες κάρτες δεν έχουν κάποια πρακτική αξία και ζητούν την κατάργηση των διοδίων. Στην ίδια κατεύθυνση και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Χρήστος Κόρκος, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς, Αποστόλης Καραναστάσης, όπως επίσης οι δήμαρχοι της περιοχής και εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων.

Στα διόδια της Αγίας Τριάδας, που ξεκίνησαν την επίσημη λειτουργία τους λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, βρέθηκαν τη νύχτα και στελέχη του ΠΑΜΕ που παρέμειναν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία τους σήκωσαν τις μπάρες επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διόδια Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Ακριβά όσο το αεροπλάνο – Όλο και περισσότεροι αρνούνται να πληρώσουν

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε