Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Στα λευκά ο νομός – Δείτε πού χρειάζονται αλυσίδες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολλά χωριά του ορεινού όγκου της Φθιώτιδας παραμένουν αποκλεισμένα…

Οι αραιές χιονοπτώσεις που συνεχίζονται από το πρωί επιτρέπουν στα μηχανήματα των Δήμων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τις προσπάθειες να ‘ανοίξουν’ το επαρχιακό δίκτυο. Πολλά χωριά του ορεινού όγκου της Φθιώτιδας παραμένουν αποκλεισμένα, αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης “είναι θέμα χρόνου να ανοίξουν οι δρόμοι”, καθώς κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση ειδικά μηχανήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένα ορεινά χωριά το χιόνι έχει ξεπεράσει και το ένα μέτρο ,ενώ έχουν παρουσιαστεί και προβλήματα ηλεκτροδότησης. Συνεργεία της Δ.Ε.Η. περιμένουν να ανοίξουν οι δρόμοι για να προχωρήσουν στην αποκατάσταση των βλαβών. Από νωρίς το πρωί δόθηκε μάχη για να ανοίξει ο δρόμος από Λαμία προς Δομοκό και η συγκοινωνία γίνεται κανονικά, αλλά οι οδηγοί πρέπει να έχουν μαζί τους αλυσίδες.

Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου, ενώ τα μηχανήματα κρατούν το δρόμο ανοιχτό. Στο εθνικό δίκτυο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, παρά τις αραιές χιονοπτώσεις σε διάφορα σημεία. Τα σχολεία δεν λειτούργησαν σήμερα στη Φθιώτιδα και την Ευρυτανία, ενώ οι θερμοκρασίες αυτή την ώρα έχουν πέσει κάτω από το μηδέν ακόμα και μέσα στην πόλη της Λαμίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μακεδονία: Κλειστά σχολεία και προβλήματα στους δρόμους

Γιάννενα: Στα λευκά ο νομός – Σοβαρά προβλήματα στους δρόμους


Παραλίγο νέα τραγωδία στα Τέμπη από εγκληματική αμέλεια

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε