Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Φυλακισμένος μέλος σπείρας που έκλεβε ΙΧ

Αν και έγκλειστος στις φυλακές Μαλανδρίνου, τίποτα δεν τον εμπόδιζε απο το να ζητήσει λίτρα ώστε να επιστραφούν κλεμμένα οχήματα στους ιδιοκτήτες τους.

Μέσα απο τη φυλακή τηλεφωνούσε τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων και τους ζητούσε να καταβάλουν 1.000 ευρώ ωστε να τους επιστραφούν τα αυτοκίνητά τους που είχαν κλέψει άλλα μέλη της συμμορίας, κατί όμως που ποτέ δεν είχε συμβεί.

Η ανακάλυψη του κυκλώματος έγινε μετά τη σύλληψη τριών Ελλήνων 48, 21 και 21 ετών και ενός 22χρονου αλλοδαπού υπήκοου Αλβανίας, στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλληφθέντες κατα τους τελευταίους 3 μήνες έκλεβαν αυτοκίνητα και στη συνέχεια  παρείχαν πληροφορίες σχετικά με τα κλεμμένα οχήματα στον φυλακισμένο, ο οποίος με τη σειρά του τηλεφωνούσε στους ιδοκτήτες και τους εκβιαζε. Συνολικά εξιχνιάστηκαν τρείς περιπτώσεις κλοπών-εκβιάσεων, από τις οποίες αποκόμισαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.000 Ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 7,5 γραμμαρίων καθώς και πλήθος αποκομμάτων τραπεζικών συναλλαγών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε