Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Γ. Καρατζαφέρης: “Τι νόημα έχει σε μια ελεύθερη αγορά το κλειστό επάγγελμα;”

FOTO EUROKINISI
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ

 
Περισσότερο χρόνο για διάλογο ανάμεσα σε κυβέρνηση και απεργούς ζήτησε ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας την επίταξη των οδηγών βυτιοφόρων , σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
 
«Η χώρα μας βρίσκεται σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Όλοι μας, από τον πρωθυπουργό μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι αποφάσεις μας έχουν ένα ειδικό βάρος και γι αυτό το λόγο πρέπει να ζυγίζονται πολύ. Πιστεύω πως στο θέμα της επίταξης των οχημάτων δημοσίας χρήσης δεν δόθηκε και στις δύο πλευρές αρκετός χρόνος επώασης των προτάσεων και διαλόγου», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
«Ελπίζω η απόφαση αυτή του πρωθυπουργού να μην έχει διάρκεια. Να υπάρξει ένας γόνιμος διάλογος και να προκύψει μία λύση στο μεγάλο αυτό θέμα. Σήμερα, με την κατάσταση όπως έχει, είναι εύκολο να φωνάζουμε, να σηκώνουμε τα λάβαρα της αντιπολίτευσης. Όμως σκεφτείτε πως η ζωή όλων μας μετά την “τύποις” πτώχευση της χώρας έχει αλλάξει. Mε τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την κρίση. Ποτέ δεν κατάλαβα τι νόημα έχει σε μια ελεύθερη αγορά το “κλειστό επάγγελμα”», σχολίασε ο κ. Καρατζαφέρης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε