Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΓΕΝΟΠ για Ρακιντζή: «7 χρόνια δεν έβλεπε καμία παρανομία»

ΓΕΝΟΠ για Ρακιντζή: «7 χρόνια δεν έβλεπε καμία παρανομία»
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.04.2011 | 17:46
Πρώτη δημοσίευση: 20.04.2011 | 17:46

Σε υψηλούς τόνους ήρθε η απάντηση της ΓΕΝΟΠ στο πόρισμα φωτιά του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για τις παράνομες επιχορηγήσεις από τη ΔΕΗ.

Η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι δεν είναι τυχαίο πως το πόρισμα βγήκε μια ημέρα αφού προανήγγειλε 48ωρεςε επαναλαμβανόμενες απεργίες.

«Όταν ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης που είναι σε αυτή τη θέση εδώ και 7 χρόνια δεν ακούει και δεν βλέπει καμία παρανομία και ξαφνικά σήμερα "ξυπνάει" (που η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δίνει πολύ σκληρή μάχη για την σωτηρία της ΔΕΗ), αν μη τι άλλο είναι εκτεθειμένος.

«Όμως πέρα από αυτό, πόσο αξιόπιστο και αντικειμενικό μπορεί να είναι το πόρισμα ενός "Επιθεωρητού" που όταν βρίσκεται με την πλάτη στο καναβάτσο με απίστευτη ευκολία αποφεύγει την αλήθεια μόνο και μόνο για να "την γλιτώσει"»;

Πόσο βάση μπορεί να έχει το πόρισμα ενός Δημόσιου Λειτουργού που ενώ του έχουμε εμπιστευτεί τον αγώνα ενάντια στη διαφθορά -και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι υπόδειγμα όλων μας- αυτός χρησιμοποιεί τη θέση του κατά τέτοιο τρόπο που εκθέτει ανεπανόρθωτα το θεσμό που υπηρετεί;», αναφέρει η ανακοίνωση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ.

Η ΓΕΝΟΠ προαναγγέλλει επίσης νέα ανακοίνωση με οπτικοακουστικό υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόλαφος το πόρισμα Ρακιντζή: Παράνομες οι επιχορηγήσεις στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

   Διαδώστε αυτό το άρθρο