Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΓΕΝΟΠ κατά κυβέρνησης: «Υπηρετεί τις εντολές μεγαλοκαναλαρχών»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε μετωπική σύγκρουση οδηγούνται κυβέρνηση και ΓΕΝΟΠ μετά την επέμβαση της αστυνομίας και τη σύλληψη συνδικαλιστών στο κέντρο πληροφορικής της ΔΕΗ.

«Χθες το βράδυ, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, με εντολή της πολιτικής ηγεσίας και ύστερα από προτροπή μεγάλου καναλιού, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18 συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας που είχαν καταλάβει το κτίριο πληροφοριακών συστημάτων στη Μεσογείων της ΔΕΗ, προκειμένου να αποκαλύψουν σκάνδαλα σχετικά με το χαράτσι και αυτό ενώ ο εισαγγελέας παρουσία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ έλεγε πως δεν έχει διαπραχθεί κανένα αδίκημα», υποστηρίζει η Ομοσπονδία.

«Η ωμή αυτή παρέμβαση των πραγματικών κυβερνώντων του τόπου αποτελεί μία ακόμη απόδειξη για το πόσο σάπιο είναι το πολιτικό σύστημα αφού η πολιτική ηγεσία δεν υπηρετεί τους νόμους αλλά τις εντολές των μεγαλοκαναλαρχών. Ό,τι και να κάνουν, όσες φορές και να μας σύρουν στις αίθουσες του δικαστηρίου δεν πρόκειται να μας φιμώσουν», καταλήγει η ΓΕΝΟΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελέας στην ΓΑΔΑ για τον Φωτόπουλο – “Τέλος στα σόου των συνδικαλιστών”, διαμηνύει η κυβέρνηση

Συλλήψεις συνδικαλιστών της ΔΕΗ – Μήνυμα της κυβέρνησης για μηδενική ανοχή! – Σκληρό… ροκ ενόψει ανακοίνωσης των μέτρων

Στο αυτόφωρο οι συλληφθέντες της εισβολής στο ΥΕΘΑ

Συνέλαβαν τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ που έκαναν κατάληψη σε κτίριο της ΔΕΗ – “Σκάνδαλο! Το χαράτσι πληρώνουν μόνο τα κορόιδα οι φτωχοί”

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η δίκη των συλληφθέντων για την εισβολή στο Πεντάγωνο

Φωτόπουλος: Καταλήψεις σε όλα τα υπουργεία, αεροδρόμια, λιμάνια και 48ωρες απεργίες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε