Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γαλλίδα η φυγόδικος Αντωνία Ηλία;

Όταν η πρόεδρος του τοπικού δικαστηρίου της ζήτησε να επιβεβαιώσει τα προσωπικά της στοιχεία, ονοματεπώνυμο, τόπο και ημερομηνία γέννησής της, είπε ότι δεν ονομάζεται Αντωνία Hλία, αλλά Αντωνία Ζεμέν.

Δηλαδή, είναι Γαλλίδα υπήκοος, γεννημένη στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, στις 17.3.1963 και οι γονείς της ονομάζονται Κονσταντίν και Κλέρ Ζεμέν.

Αυτό, προκάλεσε σύγχυση στο δικαστήριο του Λονδίνου, στην περιοχή Βικτώρια, όπου εκδικαζόταν το αίτημα των ελληνικών αρχών για την έκδοση της πρώην πρωτοδίκου, Αντωνίας Hλία η οποία συνελήφθη την Τετάρτη βράδυ στην πόλη Μπράιτον όπου, όπως είπε, δίδασκε γαλλικά στο τοπικό κολλέγιο.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η εισαγγελική αρχή, στο διαμέρισμα της, στο Μπράιτον, βρέθηκαν ελληνική ταυτότητα, ελληνικό διαβατήριο και ελληνική άδεια οδήγησης στο όνομα Αντωνία Hλία. Επίσης η εισαγγελική αρχή κατέθεσε γνωμάτευση της αγγλικής αστυνομίας η οποία αποφαίνεται ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα που ήταν στο ένταλμα σύλληψής της, της Ιντερπόλ είναι τα ίδια με τα αποτυπώματα της γυναίκας που συνέλαβαν χθες βράδυ οι αγγλικές αρχές και έγινε η προσαγωγή της την Πέμπτη στο δικαστήριο.

Η εξήγηση που έδωσε η συγκεκριμένη γυναίκα στο δικαστήριο για τα έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι της είναι ότι πιθανώς μπορεί να τα έβαλαν κάποιοι φοιτητές δεδομένου, όπως είπε, ότι νοίκιαζε το σαλόνι τους διαμερίσματός της, ενός υπνοδωματίου, σε φοιτητές.

Το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή της μέχρι τη Δευτέρα, προκειμένου να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθυστέρησε λόγω πριγκιπικού γάμου η σύλληψη της Αντωνίας Ηλία! – Έχει καταδικαστεί ερήμην για το παραδικαστικό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε