Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Γέμισε η Αθήνα με ξενοδοχεία – μαϊμού!

Τουλάχιστον 3 κρούσματα έχουν υπόψιν τους οι ξενοδόχοι. Πρόκειται για πολυκατοικίες στις οποίες οι χώροι μισθώνονται ακόμα και με την ημέρα, όπως σημειώνεται, με κύρια πρόσβαση στην αγορά του Διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) κ. Γ. Τσακίρη, το ΞΕΕ δέχθηκε πρόσφατα καταγγελίες από ξενοδόχους της Αττικής και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμαρουσίου, οι οποίοι αντιλήφθηκαν τη δραστηριότητα επιχειρήσεων που μισθώνουν διαμερίσματα και δωμάτια χωρίς να έχουν άδεια λειτουργίας.

Μάλιστα τα κρούσματα έγιναν αντιληπτά από την παρουσία των «ξενοδοχείων» σε μερικά από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά sites, αφού χρησιμοποιούν το booking.com ή το Expedia, για την προσέλκυση πελατείας, όπου παρουσιάζονται με συγκεκριμένη ονομασία, υπηρεσίες κ.ά.

Από το ΞΕΕ έχει ήδη κινητοποιηθεί διαδικασία για την αντιμετώπιση των παράνομων κρουσμάτων, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με τη διενέργεια ελέγχων για τον εντοπισμό τους και την επιβολή προστίμων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε