Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 29 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γερμανός Πρόξενος: Ελάτε να δείτε πως δουλεύουμε στην χώρα μου

Γερμανός Πρόξενος: Ελάτε να δείτε πως δουλεύουμε στην χώρα μου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.11.2012 | 13:43

Πρόσκληση σε εργαζόμενους από τον Δήμο Θεσσαλονίκης να μεταβούν στην Γερμανία για να δουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν εκεί οι αντίστοιχες υπηρεσίες απήθυνε ο Γερμανός Πρόξενος.

Η προοπτική επίσκεψης μιας αντιπροσωπείας εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης στη Γερμανία, συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε ο Γερμανός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη, Wolfgang Hoelscher - Obermaier, με τον αντιδήμαρχο Αστικού Σχεδιασμού, Πολεοδομίας και Δικτύων, Ανδρέα Κουράκη.

Κατά τη συνάντηση, ο Γερμανός Πρόξενος εξέφρασε τη διαρκή επιθυμία της γερμανικής κυβέρνησης, για την υποστήριξη της προσπάθειας που κάνει η Ελλάδα για μεταρρυθμίσεις και ανάπτυξη και την κατανόησή του για τη σοβαρότητα των επιπτώσεων που επιφέρει η τρέχουσα οικονομική κατάσταση στους εργαζομένους και ειδικότερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η συνάντηση έγινε παρουσία και εκπροσώπων του Ιδρύματος Heinrich Boell, από το Βερολίνο και τη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Το Ίδρυμα Heinrich Boell είναι οργανισμός πολιτικού προβληματισμού, με διεθνές δίκτυο εθελοντών και εμπειρογνωμόνων, που προάγει θέματα οικολογίας, αειφορίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας και σχετίζεται πολιτικά με το Κόμμα των Πρασίνων στη Γερμανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γερμανός πρόξενος: «Δεν βιαιοπράγησαν, μόνο ένα φλιτζάνι καφέ δέχτηκα!»


   Διαδώστε αυτό το άρθρο