Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Για μένα ο Γιάννης δεν πέθανε ποτέ!", δηλώνει στο Newsit η μάνα του ειδικού φρουρού Γιάννη Ευαγγελινέλη

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 02.03.2011 | 21:02
Πρώτη δημοσίευση: 02.03.2011 | 10:47

'Aνθρωποι κάθε ηλικίας στέκουν συγκινημένοι αλλά και οργισμένοι και αφήνουν ένα λουλούδι στο σημείο που οι 2 αστυνομικοί, δυο παιδιά 22 και 23 χρονών, εκτελέστηκαν την Τρίτη από τους αδίστακτους κακοποιούς.


Η χαροκαμένη μάνα του αδικοχαμένου Ιωάννη Ευαγγελινέλη μίλησε αποκλειστικά στο Νewsit.

"Δεν βλέπω να προχωρά η σύλληψη των δολοφόνων του παιδιού μου. Ότι και να πούνε ο Γιάννης δεν έρχεται πίσω. Τι να πω. Για μένα ο Γιάννης δεν πέθανε, δεν θα πεθάνει ποτέ. Να πάθουν το ίδιο οι ληστές. Δε μπορώ να σας μιλήσω άλλο", δήλωσε στο Newsit η κα Σεβαστιανή.Συνάδελφοί των δυο ειδικών φρουρών μίλησαν για κτηνώδη μυαλά που θέλησαν να σκοτώσουν με θεριστικές βολές. Και δεν έχουν άδικο. Και οι αδίστακτοι δολοφόνοι, εκτός από τον χαμό των νέων αυτών ανθρώπων βύθισαν στο πένθος οικογένειες που πάντα θα αναρωτιούνται γιατί να θυσιαστούν έτσι τα παιδιά τους.

Οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 23χρονου Ιωάννη Ευαγγελινέλη βύθισαν στο πένθος μια οικογένεια που δεν προλαβαίνει να ντύνεται στα μαύρα. Πριν από 6 μήνες ο Γιάννης, έχασε τον πατέρα του. Τα πράγματα δυσκόλεψαν και έπρεπε εκείνος να συντηρεί την οικογένειά του. Την μητέρα του και την αδελφή του. Η χαροκαμένη πλεον μάνα, η κα Σεβαστιανή, δούλευε κι εκείνη περιστασιακά. Καθάριζε σπίτια... Ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης με καταγωγή από την Μυτιλήνη μετρούσε στο Σώμα μόλις 3 χρόνια...

Τα Τρίκαλα θρηνούν και τον χαμό του 22χρονου Γιώργου Σκυλογιάννη. Ο γιος του Χρήστου από το Κεφαλόβρυσο, ήταν ο πρωτότοκος της οικογένειας και το στήριγμα όλων...  Ο πατέρας του εργάζεται στο δήμο Τρικκαίων.
Ο Γιώργος μετρούσε μόλις 2 χρόνια στο Σώμα...

Ενα σημείωμα οργής από κάποιον πολίτη... ΦΩΤΟ NEWSIT
Ενα σημείωμα οργής από κάποιον πολίτη... ΦΩΤΟ NEWSIT

Από τους συναδέλφους τους θεωρείται πλέον ζήτημα τιμής η σύλληψη των δολοφόνων τους. Το ίδιο ψιθυρίζουν ή και φωνάζουν από το πρωί πολίτες που πηγαίνουν στον τόπο της εκτέλεσης και αφήνουν ένα λουλούδι...


Για τους συναδέλφους που χάθηκαν έτσι... ΦΩΤΟ NEWSIT
Για τους συναδέλφους που χάθηκαν έτσι... ΦΩΤΟ NEWSIT

Πολίτες κάθε ηλικίας στο σημείο... ΦΩΤΟ NEWSIT
Πολίτες κάθε ηλικίας στο σημείο... ΦΩΤΟ NEWSITΤην Πέμπτη στις 18.30 το απόγευμα θα τελεστεί τρισάγιο στο σημείο της δολοφονίας των δυο νεαρών αστυνομικών.Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο