Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Για τον ήρωα αστυνομικό

Για τον ήρωα αστυνομικό

Πριν από περίπου 1 μήνα το Newsit δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για τον θάνατο ενός αστυνομικού που παρότι ήταν εκτός υπηρεσίας συνεπλάκη με ληστές και έπεσε νεκρός δείχνοντας αυτοθυσία.

Ωστόσο, λάβαμε μια επιστολή διαμαρτυρίας από τη χήρα του αστυνομικού κα Σουσάνα Γκίζα την οποία και αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε.

Μεταξύ άλλων αναφέρει οτι:

“Με απορία και έκπληξη, η οποία ακολούθως μετεβλήθη σε οργή και θυμό, διαπίστωσα οτι στην ως άνω ιστοσελίδα, αναρτήθηκε – δημοσιεύθηκε άρθρο με υπέρτιτλο: “στοιχεία – φωτιά για τη δολοφονία του αστυνομικού” και ακριβώς από κάτω με έντονα και μεγάλα γράμματα έχοντας τίτλο: “τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου αστυφύλακα Στέφανου Γκίζα που εκτελούσε ενω ήταν εκτός υπηρεσίας περιπολίες σε τράπεζες του Παπάγου και του Χολαργού για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας”.

Η υπόθεση ακόμα δεν έχει κλείσει αφού οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε την πρόθεση να θίξουμε ή να σπιλώσουμε την μνήμη του ηρωϊκού αστυνομικού. Γι’ αυτό και δημοσιεύουμε χωρίς δεύτερη σκέψη την διαμαρτυρία της συζύγου του.

  Αναδείξαμε την αυταπάρνηση που έδειξε και το θάρρος του να πάει κόντρα στους αδίστακτους κακοποιούς. Ο άνθρωπος αυτός ρίσκαρε για την προστασία των πολιτών που βρίσκονταν μέσα στην τράπεζα όπως θα έκανε κάθε ευσυνείδητος αστυνομικός.

Και δυστυχώς το τίμημα ήταν η ίδια του η ζωή!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε