Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γιατί να πάτε στο super market όταν υπάρχει το CareMarket.gr;

Γιατί να πάτε στο super market όταν υπάρχει το CareMarket.gr;

Η CareMarket.gr ήρθε για να προσφέρει ποιότητα στην καθημερινότητά σας αλλά και στα Σαββατοκύριακά σας! Το πρώτο ελληνικό online supermarket σας λύνει τα χέρια και σας αφήνει ελεύθερους να χαρείτε το Σάββατο και την Κυριακή σας χωρίς άγχος!

Η Caremarket.gr σε συνεργασία με την Carrefour – Μαρινόπουλος σας δίνουν 9000 προϊόντα για να κάνετε τα ψώνια σας. Κερδίστε χρήματα από τις χαμηλές τιμές και τις καθημερινές προσφορές μας.

Κάντε τις αγορές σας από τη δουλειά ή το σπίτι σας, όλο το 24ωρο. Όταν εσείς δουλεύετε ή ξεκουράζεστε, εμείς κάνουμε τα ψώνια για εσάς και σας τα φέρνουμε.

Η CareMarket.gr και η Carrefour – Μαρινόπουλος καταλαβαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σας κάνει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής. Παράλληλα, για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.

  • Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.
  • Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
  • Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.

Τα ψώνια στο supermarket γίνονται ευχάριστα και ξεκούραστα. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες της Caremarket.gr και την Carrefour – Μαρινόπουλος για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε