Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Γίνε το επόμενο κωμικό αστέρι με τη βοήθεια του Facebook!

Γίνε το επόμενο κωμικό αστέρι με τη βοήθεια του Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 31.05.2011 | 16:06
Πρώτη δημοσίευση: 31.05.2011 | 15:39

O Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τη βοήθεια της Sony Ericsson, ετοιμάζεται να δει τα πιο αστεία βίντεο των χρηστών του Facebook.

Η Sony Ericsson και τα Xperia σε συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο, παρουσιάζουν έναν νέο δημιουργικό διαγωνισμό με κεντρικό άξονα το γέλιο στην επίσημη σελίδα της «Sony Ericsson Greece» στο Facebook.

Στo πλαίσιo της νέας αυτής συνεργασίας, οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ένα stand up comedy video διάρκειας μέχρι και πέντε λεπτών με τη συμμετοχή μέχρι και τριών ατόμων που θα εμφανίζονται στο video, με ελεύθερο θέμα.

Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναπτύξει την ευρηματικότητα, τον αυθορμητισμό και το χιούμορ των συμμετεχόντων, τη δημιουργική τους ικανότητα και φαντασία και να προκαλέσει το γέλιο όχι μόνο στην επιτροπή αλλά και σε όσους δουν το video.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται πολύ εύκολα μέσα από την σελίδα της Sony Ericsson από το Facebook όπου οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτά videos από οποιοδήποτε μέσο εγγραφής εικόνας (video, κάμερα – επαγγελματική ή όχι- κινητό τηλέφωνο) με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής την Τρίτη 7 Ιουνίου 2011.

Κριτές του διαγωνισμού θα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και μια επιτροπή από διακεκριμένους ηθοποιούς. Τα τρία πιο αστεία video που σατιρίζουν την σύγχρονη πραγματικότητα, θα ανακοινωθούν μέσα από τη σελίδα της Sony Ericsson στο Facebook και θα παρουσιαστούν στην τελευταία εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» της φετινής σεζόν.

Οι τρεις νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν live την συγκεκριμένη εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» όπου θα παιχτεί το video τους και να λάβουν από ένα Xperia arc smartphone για να συνεχίσουν να φτιάχνουν κωμικά βίντεο με άψογη ποιότητα!

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας Το Facebook θέλει να “μπει” στο μυαλό μας
  2. Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές! Το Facebook ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές!
  3. Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου! Αλλαγές στο Facebook μετά την live δολοφονία ηλικιωμένου!
  4. Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη Νεκρός ο εν ψυχρώ εκτελεστής του Κλίβελαντ! Αυτοκτόνησε μετά από καταδίωξη
  5. 50.000 δολάρια για το  κεφάλι  του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids] 50.000 δολάρια για το "κεφάλι" του ψυχρού εκτελεστή! Ανέβασε δολοφονία στο facebook [vids]
  6. Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ! Το Facebook ξεκινάει να κλείνει τα ψεύτικα προφίλ!