Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Γλέζος: Δεν παίρνω οδηγίες από τον Πάγκαλο με ποιόν θα κάνω παρέα

Γλέζος: Δεν παίρνω οδηγίες από τον Πάγκαλο με ποιόν θα κάνω παρέα

Σκληρή απάντηση του Μανώλη Γλέζου στις αιτιάσεις Πάγκαλου.“Δεν παίρνω οδηγίες από οποιονδήποτε” δήλωσε ο αγωνιστής της Αριστεράς, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου στη Real News.

Ο κ. Πάγκαλος είχε δηλώσει: “Δεν ξέρω τί δουλειά είχε ο Μανώλης Γλέζος επιτιθέμενος κατά της φρουράς της Αγνώστου Στρατιώτη. Θα προτιμούσα να είχε προστατεύσει τον εαυτό του και τη συμβολική αξία που έχει η προσωπικότητά του από τέτοιου είδους περιπέτειες. Ίσως δεν κάνει τις καλύτερες παρέες”.
 
Άλλη φορά θα τον παίρνω μαζί μου για να μου λέει τί να κάνω” δήλωσε χαριτολογώντας ο κ. Γλέζος για τις δηλώσεις Πάγκαλου. Σημείωσε ότι ποτέ δεν έχει επιτεθεί σε κάποιον και κατηγόρησε τον κ. Πάγκαλο ότι τοποθετήθηκε για ένα γεγονός στο οποίο δεν ήταν παρών. “Με την ευκαιρία να πω ότι δεν θα πάρω οδηγίες με ποιόν θα κάνω παρέα από τον οποιονδήποτε, είτε είναι ο κ. Πάγκαλος ή κάποιος άλλος.
 
Μιλώντας για τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, ο κ. Γλέζος δήλωσε ότι “αν η κυβέρνηση δεν αλλάξει πορεία οι αντιδράσεις θα συνεχιστούν”. “Δεν ξέρω σε ποιό βαθμό θα φτάσουν” σημείωσε και κατήγγειλε ότι ενώ έχει ζητήσει στη Βουλή τη λίστα όσων απολαμβάνουν φοροαπαλλαγών, δεν του έχει δοθεί ποτέ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε