Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Γολγοθάς οι μετακινήσεις και αυτή την βδομάδα – Απεργίες και στάσεις εργασίας

Νέα εβδομάδα ταλαιπωρίας αναμένει από σήμερα το επιβατικό κοινό, ενώ τρίωρη στάση εργσίας έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού.

Λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στο Λεκανοπέδιο σήμερα δεν θα κυκλοφορήσουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, τα τρόλεϊ και τα τραμ. Μόνο διαθέσιμο μέσο μετακίνησης τα μπλε λεωφορεία τα οποία θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Το συντονιστικό των εργαζομένων στα ΜΜΜ προσανατολίζεται ωστόσο και σε νέα 24ωρη την Τετάρτη, στην οποία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι των λεωφορείων.

Στάση έργασίας αύριο από τις 11:00 μέχρι τις 16:00 σε όλα τα μέσα μεταφοράς πλην των λεωφορείων που θα ακινητοποιηθούν από τις 12:00 μέχρι τις 16:00. Ανοιχτό το ενδεχόμενο για στάσεις εργασίας και την Πέμπτη και Παρασκευή.

Την Τετάρτη, ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο Αθήνας έχουν κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας 12 με 3 το μεσημέρι ενώ έχει προγραμματιστέι συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στη μία το μεσημέρι. Την ίδια ημέρα στο Κοινοβούλιο θα ψηφίζεται ο προύπολογισμός του 2011.

Σε στάση εργασίας προχωρα και η ΟΛΜΕ την Τετάρτη από τις 12 ως τις 2 το μεσημέρι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε