Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Γονιός” στο Πέραμα για τα προσφυγόπουλα: Ποιοι έκαψαν τις εκκλησίες μας;! [vid]

“Γονιός” στο Πέραμα για τα προσφυγόπουλα: Ποιοι έκαψαν τις εκκλησίες μας;! [vid]

Μέσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος, μετά τα επεισόδια στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, παρουσία του Γιάννη Λαγού και δεκάδων χρυσαυγιτών… Ήταν λίγα λεπτά, αφού η ταξίαρχος – αρμόδια για θέματα υγείας στη δομή φιλοξενίας του Σχιστού, διαβεβαίωνε ότι τα προσφυγόπουλα στο Σχιστό έχουν κάνει όλα τα απαραίτητα εμβόλια. 

Τον λόγο πήρε μία “μητέρα” μαθητή, ο οποίος φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο. Και η λέξη μητέρα, μπαίνει εντός εισαγωγικών, διότι είναι αδιανόητο για έναν γονιό να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για τα προσφυγόπουλα. Διότι προκαλεί τεράστια απορία και οργή ταυτόχρονα, το γεγονός ότι μία μάνα δεν είναι σε θέση να συμπονέσει αυτές τις αθώες ψυχές, που έχουν δικαίωμα στη μόρφωση, όπως το δικό της παιδί.

Ακόμα μεγαλύτερη οργή, προκαλεί το γεγονός πως υπήρχαν γονείς μέσα στην αίθουσα που την χειροκρότησαν. Και δυστυχώς, δεν ήταν λίγοι.   

“Αναγκάστηκαν παππάδες να βγάλουν τους σταυρούς τους για να προσφέρουν συσσίτιο στα παιδιά. Το είδαμε στα κανάλια… Το Κοράνι αναφέρει ότι “σκοτώνοντας έναν αλλόθρησκο ερχόμαστε πιο κοντά στον Μωάμεθ”. Θα μου πείτε είναι παιδάκια…”, είπε μεταξύ άλλων.


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε