Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Γύρος Αθήνας 2016: Σήμερα τρέχουμε στην πόλη [pics]

Γύρος Αθήνας 2016: Σήμερα τρέχουμε στην πόλη [pics]

Σήμερα τρέχουμε στην πόλη, στον Γύρο Αθήνας 2016. Μέχρι τις 12 το μεσημέρι, σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Φέτος οι συμμετέχοντες στον Γύρο Αθήνας 2016 τρέχουν και προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.). Η εκκίνηση δόθηκε από το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 9:30 το πρωί για τις διαδρομές 10χλμ. – 5χιλ. και 3χλμ. Η εκκίνηση των Α.μεΑ. δόθηκε στις 09:50 από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο τερματισμός όλων των διαδρομών γίνεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο. 

Όσοι θα συμμετάσχουν στον 30ο Γύρο της Αθήνας, θα μπορούν να μετακινηθούν δωρεάν με όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α έως 13:00. Στην πλατεία Καραϊσκάκη (απέναντι από το Καλλιμάρμαρο) θα πραγματοποιηθεί η mini expo του Γύρου της Αθήνας, όπου οι χορηγοί και οι υποστηρικτές του αγώνα θα δώσουν το παρόν, αλλά και την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Σε ισχύ, από τις 6 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «30ος Γύρος Αθήνας». Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων σε λεωφόρους και οδούς του Δήμου Αθηναίων.

Μετά τον μαραθώνιο

Οι πρώτες 24-48 ώρες μετά από ένα μαραθώνιο είναι η κρίσιμη περίοδος κατά την οποία πρέπει να δώσετε στο σώμα σας την αφθονία των υγιεινών τροφών για την ορθή αποκατάστασή του. Μετά τον αγώνα φάτε κάτι πλούσιο σε υδατάνθρακες για αναπλήρωση ενέργειας και μέτριας περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες για να εξισορροπηθούν τα επίπεδα της ινσουλίνης το συντομότερο δυνατόν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε