Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

H Σιμώνα, η Δώρα και το…”μωρό” των μαφιόζων της Θεσσαλονίκης

H Σιμώνα, η Δώρα και το…”μωρό” των μαφιόζων της Θεσσαλονίκης

Άρωμα γυναίκας είχε η μαφία των τοκογκλύφων – εκβιαστών της Βορειας Ελλάδας. Ποιες ήταν οι γυναίκες του κυκλώματος και ποιος ήταν ο ρόλος τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί από τις έρευνες της αστυνομίας οι γυναίκες της οργάνωσης ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακές παρουσίες, ντύνονταν πάντα στην πένα και με τη δράση τους δεν κινούσαν καμία υποψία.

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ:
Η μία γυναίκα όπως ανέφερε ο ANT1, είχε την κωδική ονομασία  “Σιμώνα” και εμφανιζόταν ως υπάλληλος ζαχαροπλαστείου. Στην πραγματικότητα όμως ήταν ο εισπράκτορας του νούμερο 2 του κυκλώματος, του κυρ-Μάρκου.

Η άλλη γυναίκα που είχε την ονομασία “Δώρα” εμφανιζόταν ως καταθέτρια και ήταν σύντροφος ενός εκ των εγκεφάλων της μαφίας.

Το…”μωρό” ήταν η πανέμορφη σύντροφος άλλου μαφιόζου που φαιρεται επίσης ως εγκέφαλος της σπείρας. Λέγεται πως στα θέλγητρά της δεν μπορούσαν να αντισταθούν οι διευθυντές των τραπεζών.

Η “Ελένη” ήταν το δεξί χέρι ενός εκ των αρχηγών. Υπενθύμιζε “περιπτώσεις” και οφειλές και έδινε συμβουλές, ενώ ανάλογη δουλειά έκανε και το “Μαράκι”, που επισήμως ήταν άνεργη.

Φυσικά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στη μαφία με το αζημίωτο, αφού εκτός από τα λούσα και την καλή ζωή, οι τραπεζικοί τους  λογαριασμοί τους ήταν πάντα γεμάτοι.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ
Οι γυναικες της οργάνωσης ήταν η βιτρίνα των τοκογλύφων – εκβιαστών,  δρούσαν συνήθως ως εισπράκτορες και μεταφορείς χρημάτων. Αν οι ίδιες δεν έπειθαν τα θύματα να πληρώσουν τα “χρωστούμενα” τότε αναλάμβανε δράση το “βαρύ πυροβολικό” της οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Αυτοκτόνησε ο κουμπάρος του “αρχηγού” της Μαφίας

Δε δήλωνε τίποτα αλλά έπαιρνε κανονικά δάνεια ο «εγκέφαλος» της μαφίας στη Θεσσαλονίκη

Λεφτά υπάρχουν! 19 συλληφθέντες από την Μαφία της Θεσσαλονίκης ελεύθεροι με εγγυήσεις έως 300.000 ευρώ!

28 προφυλακίσεις για την μαφίας της Θεσσαλονίκης – Προφυλακίστηκε ο Παπαχατζής του ΣΔΟΕ – Ελεύθερος υπο όρους ο δημοσιογράφος Γ. Φερέτης

Ο διάλογος του Ντέμη με τη μαφία!

Μαφία Θεσσαλονίκης: Προσωρινά κρατούμενοι 7 κατηγορούμενοι – 6 αφέθηκαν ελεύθεροι

Αποκαλυπτικοί διάλογοι της Μαφίας της Θεσσαλονίκης με πρώην πρόεδρο ΠΑΕ και γνωστό ηθοποιό – Ερευνούν και 3 δολοφονίες

Και ποιούς δεν είχε δανείσει η Καμόρα της Θεσσαλονίκης – Πως τους “συνέτιζαν” – Ανοίγουν οι φάκελοι για άλλες 2 αυτοκτονίες

Μπλέκουν γνωστό ηθοποιό με τη μαφία της Θεσσαλονίκης – Τι απαντά εκείνος

Εκβίαζαν και τον Αντώνη Κανάκη οι μαφιόζοι της Θεσσαλονίκης!

Τα ονόματα των βασικών κατηγορουμένων στη συμμορία της Θεσσαλονίκης – Οι απειλές, οι αυτοκτονίες, οι πολίτες υπεράνω υποψίας

Αποκαλύψεις για τον υπόκοσμο της Θεσσαλονίκης – Καταθέσεις στην Ελβετία μέχρι και αυτοκτονίες επιχειρηματιών

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε