Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η 1η συμμετοχή της ALUMINCO στον θεσμό “Greek Export Awards” της χάρισε δύο βραβεία

Αργύρης Καρράς από Αριστερά. Αντιπρόεδρος της ALUMINCO AE βραβεύτηκε από τον κο. Κ. Μίχαλο
Αργύρης Καρράς από Αριστερά. Αντιπρόεδρος της ALUMINCO AE βραβεύτηκε από τον κο. Κ. Μίχαλο, Πρόεδρο του ΕΒΕΑ

Για 1η φορά η ALUMINCO συμμετείχε στον θεσμό “Greek Exports Awards” ο οποίος συνεχίζεται με επιτυχία για 5η συνεχή χρονιά βραβεύοντας τις εταιρίες εκείνες που καταφέρνουν να συμβάλουν στην τόνωση της Ελληνικής Οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία Top Branded Export Product το CRYSTALLINE κέρδισε το ασημένιο βραβείο, ανταγωνιζόμενο προϊόντα ευρείας κατανάλωσης που ανήκουν πολλά από αυτά στην κατηγορία FMCG. Τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης σε αυτή την κατηγορία ήταν το ποσοστό καινοτομίας του προϊόντος, η ποιότητά του, οι εξαγωγές του σε απόλυτο αριθμό καθώς και τα πλεονεκτήματά του για τον χρήστη.

Σπύρος Γριβέας από Αριστερά, Διευθυντής Mrkt της ALUMINCO AE, βραβεύτηκε από τον κο. Α.Γκορτζή, Πρόεδρο της ΕΒΕΝ Ελλάδας και Ευρώπης

Στην κατηγορία Top Industrial Export Company απονεμήθηκε στην ALUMINCO το Χάλκινο βραβείο, με κριτήρια αξιολόγησης το ποσοστό εξαγωγών της τα τελευταία τρία χρόνια σε τζίρο αλλά και σε απόλυτο αριθμό, το συνολικό μέγεθος της εταιρείας σε εγκαταστάσεις και αριθμό εργαζομένων, την παρουσία της σε Διεθνείς εκθέσεις αλλά και τη συνολική δραστηριότητά της σε αγορές του Εξωτερικού.

Είμαστε υπερήφανοι που η εταιρία μας μπορεί και συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνες που παρά τις αντιξοότητες συμβάλλουν στην ευημερία της Ελληνικής κοινωνίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε