Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Η 867η φορά που το υπ. Υγείας με βοηθάει να κόψω το τσιγάρο…

Δεν θα γλυτώσει κανείς! Κάπως έτσι σκέφτηκαν στο υπουργείο Υγείας για τους καπνιστές ή για όσους σκέφτονται τέλος πάντων να κόψουν το τσιγάρο. Με οποιονδήποτε τρόπο.

Η υποκρισία πάει σύννεφο στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα.

Δηλαδή, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο που έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία δεν κάνει καλό και λένε θα το απαγορεύσουν. Φυσικά. Αφού δεν αποφέρει έσοδα στο κράτος όπως τα τσιγάρα. Μπορεί όμως και να κάνει κακό. Κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρουν. Επιστήμονες είναι διάολε!

Θα ακριβύνουν όμως λένε παράλληλα και τα τσιγάρα κατά 20%. Θα φτάσει δηλαδή το πακέτο σχεδόν στα 5 ευρώ. Και νομίζουν ότι αυτό θα δράσει αποτρεπτικά στον Έλληνα και θα κόψει το τσιγάρο. Καλά… Θα γεμίσει η Αθηνάς από χύμα τσιγάρα αμφιβόλου προέλευσης.

Θα αυξήσουν λέει περισσότερο την τιμή του καπνού, γιατί δυστυχώς μας πήραν χαμπάρι ότι καπνίζουμε στριφτά.

Και όλα αυτά θα γίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα. Για να μας έρθει μαλακά. Και μέσα στην γαλοπούλα, όσοι ψήσουν, και μέσα στο γουρουνόπουλο, όσοι ψήσουν, να μην πάρουν χαμπάρι ότι ο μικρός που πήγε στο περίπτερο για τσιγάρα έφερε ρέστα 0,20 και όχι 1 ευρώ όπως συνήθιζε.

Απαγορεύουν λέει και το ηλεκτρονικό τσιγάρο από τους δημόσιους χώρους.

Ευτυχώς, ρε παιδιά! Γιατί όταν βγαίνω στα μπαρ μου την σπάει να τους βλέπω να βγάζουν άκαπνο καπνό. Να τους απαγορεύσουν! Και να μ’ αφήσουν εμένα όπως κάνουν πολύ καλά μέχρι σήμερα να καπνίζω ανενόχλητη στα μπαρ και στην δουλειά μου και να ντουμανιάζω το σύμπαν όπως ντουμάνιαζα. Ποιός έλεγχος; Ας γελάσω!

Ο καπνός πρέπει να είναι καπνός! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΝΤΕΜΕΚ ΑΝΔΡΕΑ!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε