Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Αυστραλία ανοίγει τις πύλες στους Έλληνες! Ποια επαγγέλματα ζητούν

Η Αυστραλία ανοίγει τις πύλες στους Έλληνες! Ποια επαγγέλματα ζητούν

Το πιο οργανωμένο πρόγραμμα προσέλκυσης μεταναστών από τη χώρα μας θέτει σε εφαρμογή η Αυστραλία, με αφορμή την κρίση στην Ελλάδα που κάνει τους νέους να αναζητούν έξω την τύχη τους.

Μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι και εξειδικευμένοι εργάτες οικοδομων βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ζήτησης, ενώ θα διαμορφωθουν ειδικές διαδικασίες για αιτήματα Ελλήνων να εργαστούν στη χώρα. Σύμφωνα με τα ΝΕΑ οι αρχές θα ενημερώνουν άμεσα τον ενδιαφερόμενο σε περίπτωση που ανοίξει κάποια θέση στο αντικείμενο του.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης, με αφορμή τον μεγάλο αριθμό αιτημάτων Ελλήνων για εργασία στη χώρα. “Καθημερινά δεχόμαστε σχετικά αιτήματα” λέει ο πρόεδρος της κοινότητας Β. Παπαστεργιάδης.

Μάλιστα στα πλαίσια του προγράμματος οργανώνεται σχετική ημερίδα στις 8 και 9 Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου καθένας θα μπορεί να ενημερωθεί για τη νομοθεσία, τις ανάγκες εργασίας και τις υποδομές. Θα υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα για επιχειρηματίες, φοιτητές, εξειδικευμένους επαγγελματίες και επανένωση οικογενειών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε