Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η ΔΕΛΤΑ μηνύει τον Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας

Η ΔΕΛΤΑ μηνύει τον Διευθυντή της Κρατικής Ασφάλειας

Ο κ. Καπερνάρος έκανε λόγο για έγγραφα στη δικογραφία που θα προκαλέσουν γέλια.

Μήνυση στον επικεφαλής της υπηρεσίας που διεξήγαγε την προανάκριση, καταθέτουν εντός των επόμενων ωρών δια του νομικού εκπρόσωπου τους Βασίλη Καπερνάρου οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ, στον οποίο καταλογίζουν παρεκβάσεις από τους νομικούς κανόνες και αλχημείες στη δικογραφία.

Με μια άκρως δεικτική δήλωση του πριν από λίγο, ο κ. Καπερνάρος τόνισε πως ο στοιχειωδώς καταρτισμένος περί τα Νομικά, ακόμη και ο πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, βάζει τα γέλια με τις πρωτοφανείς όσο και εξόφθαλμες παρατυπίες στη σύνταξη της δικογραφίας.

“Θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, δήλωσε χαρακτηριστικά, με κάποια από τα έγγραφα που έβαλαν ως συνημμένα στο διαβιβαστικό”, ενώ για ευνόητους λόγους δεν θέλησε να επεκταθεί, αρκούμενος να πει πως θα ανοίξει τα χαρτιά του όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου προκειμένου να υπηρετηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα συμφέροντα
των πελατών του.

Ρεπορτάζ Λάμπρος Χαβέλας

Όπως είχαμε γράψει, πρόθεση για μήνυση των δύο αστυνομικών της ομάδας ΖΗΤΑ δεν εκδηλώθηκε σε κανένα σημείο της κρίσιμης σύσκεψης, καθώς θεωρείται πλέον δεδομένο πως έδρασαν κατόπιν εντολών των ανωτέρων τους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε