Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τη Google στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με τη Google στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις

Κλειστά εργαστήρια καθοδήγησης (workshops) σε startups που συμμετέχουν στο πρόγραμμα NBG Business Seeds διοργανώθηκαν στα γραφεία της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πελατών Λιανικής της Εθνικής Τράπεζας την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του προγράμματος NBG Business Seeds με τη Google. Συζητήθηκαν επιχειρηματικά και τεχνικά ζητήματα και πιο συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν στην αποτελεσματική χρήση των υπηρεσιών διαφήμισης της Google υπό τον επικεφαλής της εταιρείας για την Ελληνική Αγορά και το Υoutube Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης. Μέσα από το Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας επιλέγει και βραβεύει τα τελευταία 7 χρόνια πρωτότυπες ιδέες, που μπορούν να εξελιχθούν σε επιτυχημένα επιχειρηματικά σχέδια. Πέρα από τη διαγωνιστική φάση, έμφαση δίνεται στην υποστήριξη της υλοποίησης των επιλεγμένων προτάσεων που έχουν διακριθεί.

Σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον ΣΕΒ επιλεγμένες προτάσεις παρακολουθούν προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα επιχειρηματικότητας, λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες και προϊόντα της Amazon και της Microsoft, δωρεάν υπηρεσίες της Google και της Census ενώ τους παρέχονται υπηρεσίες incubation σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τον incubator 1776 με έδρα τις Η.Π.Α. Επίσης, για την οικονομική στήριξη εταιρειών, προβλέπονται στοχευμένες δράσεις δανεισμού και συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο καθώς και δράσεις καθοδήγησης και δικτύωσης σε συνεργασία με τη Grant Thornton, την Endeavor Greece, το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο και τη Watson Farley & Williams.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε