Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Κατσέλη έστησε τους εργαζόμενους της Φιλκεραμ Τζόνσον – Nωρίτερα της τα “έψαλλαν” πολίτες έξω απο τον ΟΑΕΔ

Η υπουργός Εργασίας ακούει τα παράπονα μιας γυναίκας

Το ραντεβού ήταν για τις 10 στο Εργατικό Κέντρο. Οι εργαζόμενοι πήγαν, η υπουργός δεν εμφανίστηκε ποτέ…ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

‘Οπως ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους,  η υπουργός δεν πρόκειται να πάει στη συνάντηση,  δίχως να υπάρξει έστω μια δικαιολογία.

Συνεργάτες της υπουργού Λούκας Κατσέλη επικοινώνησαν με το Νewsit και μας ενημέρωσαν πως το ραντεβού δεν ήταν με τους εργαζόμενους της Φιλκεράμ Τζόνσον αλλά με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Μάλιστα μας είπαν πως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης ειδοποίησε την υπουργό να μην προσέλθει στο ραντεβού καθώς δεν μπορούσε να διασφαλίσει πως αυτο θα γινόταν δίχως απρόοπτα.

To Νewsit επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη ο οποίος είπε “πράγματι ειδοποίησα την υπουργό να μην προσέλθει στο ραντεβού επειδή οι συγκεντρωμένοι του ΠΑΜΕ δεν θα επέτρεπαν να διεξαχθεί η συζήτηση δίχως απρόοπτα”.
Όμως διαχώρισε τη θέση του για το  εάν το ραντεβού ήταν και με το προεδρείο των εργαζομένων της Φιλκεράμ καθώς οπως είπε “φυσικά δεν ήταν μόνο με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου αλλά και με τα προεδρεία των εργαζομένων. Άλλωστε το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου εκπροσωπεί όλους τους εργαζόμενους”.

Στο εργατικό κέντρο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 1.000 άτομα όπως λέει στο Newsit,  ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων της Φιλκεράμ Τζόνσον, Γιώργος Κουθούρης “εκτός από τους 230 εργαζόμενους της Φιλκεράμ Τζόνσον είχαν έρθει για συμπαράσταση εκατοντάδες πολίτες από όλα τα σωματεία της πόλης. Δυστυχώς η κυρία Κατσέλη μας έστησε.
Μάλλον οι υπουργοί άρχισαν και φοβούνται και την κυκλοφορία τους έξω σαν ελεύθεροι πολίτες. Αυτό κάτι σημαίνει. Το θέμα είναι οτι εδώ ήταν 1000 άτομα και φάγαμε στήσιμο”.

Ακούστε τι δήλωσε στο newsit o πρόεδρος των εργαζομένων της Φιλκεράμ Τζόνσον:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Το έλα να δεις στην συνάντηση Κατσέλη – Ψωμιάδη – Εισβολή εργαζομένων στην αίθουσα της περιφέρειας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε