Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Μαντέλη “καρφώνει” Καραμανλή, Αγγέλου για το Βατοπέδι

Η Μαντέλη “καρφώνει” Καραμανλή, Αγγέλου για το Βατοπέδι

“Γαλάζιους” υπουργούς, τον τότε διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό “καρφώνει” με συνέντευξή της στο ΒΗΜΑ η πρώην διευθύντρια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Σταματίνα Μαντέλη, για το Βατοπέδι.

Η “γαλάζια” συνδικαλίστρια λέει ότι νιώθει πως τη χρησιμοποίησαν και ότι μολις βρέθηκε στα χέρια της δικαιοσύνης αποφάσισε να μιλήσει.

Όπως λέει, εντολή του κ. Μπασιάκου ήταν να διεκπεραιώνονται ταχύτατα όλα τα αιτήματα της μονής. “Η εντολή δόθηκε όταν ξεκίνησαν οι ανταλλαγές” λέει. “Όταν καθυστερούσα λίγο για μελέτη του θέματος δεχόμουν τηλεφωνήματα από τον υπουργό να συμμορφωθώ αλλιώς υπήρχε δυσαρέσκεια και δυσφορία στο Μαξίμου όπως πάντοτε μου έλεγαν” αναφέρει.

“Αν δεν γνώριζε ο Καραμανλής, τότε ο Αγγέλου τον κοροϊδευε, πλην όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό από κανέναν λογικό άνθρωπο γιατί ο Αγγέλου ήταν το alter ego του Καραμανλή ή όπως ελέγετο, ήταν ο ίδιος ο Καραμανλής” σημειώνει.

Η ίδια αναφέρει ότι όταν καθυστερούσαν οι διαδικασίες δεχόταν πιέσεις και από τον κ. Μπασιάκο και από τον κ. Κοντό.

Η κ. Μαντέλη αναφέρει ότι ίσως έπρεπε να είχε μιλήσει νωρίτερα, αλλά – όπως λέει – δεχόταν απειλές στελεχών της ΝΔ. “Φοβόμουν για τα παιδιά μου” αναφέρει, ενώ κατακεραυνώνει και τη στάση Σανιδά λέγοντας ότι ο δικαστικός “έκανε ό,τι μπορούσε για να μπει ταφόπλακα στην εξιχνίαση των υπουργικών εγκλημάτων”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε