Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Η Ντόρα έδωσε ημερομηνία

Την ημερομηνία ίδρυσης του κόμματός της δίνει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον κυριακάτικο Τύπο. “Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική” αναφέρει.

Όπως λέει στην Καθημερινή της Κυριακής η κ. Μπακογιάννη, το νέο κόμμα θα ιδρυθεί στις 21 Νοεμβρίου. Αναφέρει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται “ανεπαρκής και κατώτερη των περιστάσεων” και η ΝΔ “καθοδηγείται από εμμονές και δόγματα ενός ακροδεξιού αντιευρωπαϊκού πυρήνα, που δεσμεύει την ηγεσία της”.

Η κρίση δεν αφήνει το πολιτικό σύστημα ανέγγιχτο, εκτιμά η κ. Μπακογιάννη που υποστηρίζει ότι “η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική κυβέρνηση στην Ελλάδα για πολλά χρόνια”. Η ίδια αναφέρει ότι το κόμμα της θα έχει κυβερνητική λύση ωστόσο όπως λέει θα είναι προσανατολισμένο στη λογική των συνεργασιών και των συναινέσεων.

Σχετικά με τις δηλωσεις του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι ο πρόεδρος της ΝΔ είναι “λαϊκιστής”, η κ. Μπακογιάννη λέει ότι “κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους”, ενώ τονίζει ότι κανείς οικονομολόγος δεν μπορεί να μειώσει το έλλειμμα μέσα σε έναν χρόνο, παρά μόνο αν πάρει δυσβάσταχτα μέτρα. Για τη διαφωνία του αδελφού της Κυριάκου λεέι ότι “κάθε στέλεχος της ΝΔ έχει τα δικά του πιστεύω”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε