Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

“Η Θεσσαλονίκη βρίσκει την ταυτότητά της”

“Η Θεσσαλονίκη βρίσκει την ταυτότητά της”

Δυο ιστορικές εφημερίδες, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

επιχειρούν να βρούν και να αναδείξουν την ταυτότητα της Θεσσαλονίκης μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που θα γίνει με την υποστήριξη της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ το Σάββατο 20/02 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκης.

Την έναρξη της ημερίδας θα κηρύξει ο υπουργός Πολιτισμού, ενώ θα ακολουθήσουν πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρεμβάσεις από έλληνες και ξένους επιστήμονες που ασχολούνται με το περιβάλλον, την χωροταξία και την αισθητική.
Ο κ. Γερουλάνος θα εξηγήσει για πρώτη φορά την έννοια και την ανάγκη προσδιορισμού της ταυτότητας της πόλης, ώστε με συγκεκριμένη στρατηγική να αποκτήσουν η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα μια νέα δυναμική.

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα, αφού στάθμισε τους λόγους των μέχρι σήμερα αποσπασματικών ενεργειών και συσσωρευμένων δυσλειτουργιών που ταλανίζουν τον τόπο και μηδενίζουν κάθε προσπάθεια εν τω γεννάσθαι της, προσκάλεσε τους:

Arne Vesterdal, διευθυντή του Incuba τεχνολογικού πάρκου της Ζώνης Καινοτομίας στη Δανία
Dirk’t Hooft, πρόεδρο του διεθνούς επιμελητηρίου logistics στην Ολλανδία
Ram Aviram, επιχειρηματία, τ. πρέσβη Ισραήλ στην Αθήνα για να μας γνωρίσουν τους πυλώνες επιτυχίας αυτών των χωρών, που άγγιξαν το θαύμα στην καινοτομία, τα logistics και την τεχνολογία αντίστοιχα, μέσα από το τρίπολο της κρατικής παρουσίας, της γνώσης και του επιχειρείν.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε