Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Τρόικα ζητάει να απολυθούν οι οπλίτες πενταετούς θητείας

Η Τρόικα ζητάει να απολυθούν οι οπλίτες πενταετούς θητείας
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.03.2011 | 09:38
Πρώτη δημοσίευση: 22.03.2011 | 09:38

Μειώσεις της τάξης του 30% ζητάει η Τρόικα που θεωρεί “Δημόσιο νούμερο 2” τις Ένοπλες Δυνάμεις και με δεδομένο ότι από το “Πεντάγωνο” αμείβονται σχεδόν 200.000 ένστολοι και μη

όλα δείχνουν ότι το... τσεκούρι θα πέσει στους οπλίτες πενταετούς θητείας καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι μόνιμοι.

Ουσιαστικά και με βάση τις απαιτήσεις της Τρόικας η θέση όλων εκείνων που υπηρετούν στο Δημόσιο και των οποίων η σύμβαση δεν έχει μετατραπεί σε αορίστου χρόνου είναι σε κίνδυνο. Με βάση το προηγούμενο των συμβασιούχων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα οι οπλίτες φαίνεται ότι μπαίνουν σε περιπέτειες.

Οι απαιτήσεις της Τρόικας βρίσκουν ακόμη σθεναρή αντίσταση, ωστόσο για τις περιπτώσεις που δεν μιλάμε για μάχιμες μονάδες ή θέσεις υψηλής εξειδίκευσης που θα θέσουν σε περιπέτειες τη λειτουργία του στρατεύματος όλα είναι ανοιχτά, ειδικά από τη στιγμή που τα οικονομικά στοιχεία και τα σχέδια της Κυβέρνησης δεν ... βγαίνουν.

Οι πιέσεις της Τρόικας έχουν αποδειχθεί πολύ “πειστικές” σε άλλα υπουργεία και μένει να αποδειχθεί πόσο θα αντέξουν οι... άμυνες του αρμόδιου υπουργού που στέλνει μήνυμα πως “δεν θα επιτρέψουμε να σπάσει η ραχοκοκαλιά της χώρας”.
   Διαδώστε αυτό το άρθρο