Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η ανεξέλεγκτη βία στο κέντρο της Αθήνας σήμερα στο Υπουργικό

EUROKINISSI
Κατόπιν εορτής φαίνεται πως η κυβέρνηση αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα της βίας στο Κέντρο της Αθήνας αφού ήδη θρηνήσαμε τα πρώτα θύματα.

Μία εβδομάδα μετά την στυγερή δολοφονία ενός οικογενειάρχη που πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και άλλων συμπολιτών μας να δίνουν μάχη με τη ζωή στις εντατικές των νοσοκομείων το υπουργικό συμβούλιο θα ασχοληθεί σήμερα το απόγευμα με αντικείμενο το σχέδιο για το κέντρο της Αθήνας. Και όλα αυτά ενώ η βία και η εγκληματικότητα αυξάνεται μέρα με την μέρα.
 
Πριν από τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο Γ.Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αθηναίων Γ.Καμίνη.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να ανακοινωθεί δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στο κέντρο της Αθήνας.
Οι βασικοί άξονες των μέτρων είναι η τόνωση της κατοίκησης του κέντρου, η εντατικοποίηση της αστυνόμευσης και η παροχή κινήτρων σε μετανάστες για τον επαναπατρισμό τους.
 
Εν τω μεταξύ, ερώτηση, η οποία θα συζητηθεί την Παρασκευή, στην Ώρα του Πρωθυπουργού, για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας και την αύξηση της εγκληματικότητας, θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
 
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα θέσει το θέμα και κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, που προγραμματίζεται πιθανότατα για αύριο Τρίτη.
 
 
Διαβάστε επίσης:
 

Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ο 47χρονος που κάηκε στην ζωή ο 47χρονος που κάηκε στα Εξάρχεια

Η εν ψυχρώ δολοφονία επισπεύδει τα μέτρα στο κέντρο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε