Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η απάντηση Τσουκαράκη, στις 10 ημέρες φυλακή που του “έριξε” ο Α/ΓΕΕΘΑ

Η απάντηση Τσουκαράκη, στις 10 ημέρες φυλακή που του “έριξε” ο Α/ΓΕΕΘΑ

28η Ιανουαρίου 2013. Επιστρέφω από τη φυσιοθεραπεία μου. Κατά τα συνήθη βλέπω τα e-mails μου. Εκπλήσσομαι από την ποσότητα αυτών και τους αποστολείς που μέχρι τότε δεν γνώριζα.

Όλα με οδηγούν σε links με δημοσιεύματα που μας φέρνουν, εμένα και το Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων, «διοικητικά εγκαλούμενους» από τον ιεραρχικά ανώτερό μας κ. Α/ΓΕΕΘΑ, διότι ως διοικούσα επιτροπή του σωματείου συντάξαμε, εκδώσαμε και εν συνεχεία αποστείλαμε την 26-1-2013, με την ηλεκτρονική αλληλογραφία, έγγραφο με ερωτήματα (για οικονομικά – συνταξιοδοτικά – ασφαλιστικά θέματα) που ταλανίζουν εδώ και καιρό τους εν ενεργεία συναδέλφους μας μέλη μας, προκειμένου να απαντηθούν και να κατευνάσουμε την ανησυχία, τον πανικό και τη σύγχυση στην οποία είχαν περιέλθει αυτοί και οι οικογένειές τους, απόρροια των διαψευσμένων μέχρι τούδε διαβεβαιώσεων ένθεν κακείθεν από τη νέα μορφή ενημέρωσης των στελεχών (twitter, facebook κλπ).

Δεν έδωσα σημασία. Θεώρησα ότι είναι μια από τις επανειλημμένες διαρροές. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Οι στρατιωτικοί (και σε όποια θέση και να βρισκόμαστε) δεν διαρρέουμε εμπιστευτικά έγγραφα και πολύ περισσότερο όταν αυτά είναι προσωπικά και αναφέρονται σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Είναι πειθαρχικό παράπτωμα. Το γνωρίζουμε όλοι. Το διδασκόμαστε στις σχολές μας. Το μαθαίνουμε στην πράξη. Μπα. Δεν νομίζω. Το άφησα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε