Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η απάντηση των στρατιωτικών στο ΥΕΘΑ για τα ποσοστά περικοπών

Η απάντηση των στρατιωτικών στο ΥΕΘΑ για τα ποσοστά περικοπών

Η θέση του ΥΕΘΑ για “μεσοσταθμικές μειώσεις της τάξεως του 7%”, αλλά και ο πίνακας που δημοσιοποιήθηκε από το Onalert και αποδίδεται σε επιτελείς του ΥΕΘΑ αμφισβητείται με επιχειρήματα και αριθμούς από τους στρατιωτικούς.

Ο υπολοχαγός Η.Νατσιουλας, ο οποίος έχει αναλάβει τις μελέτες των επιπτώσεων των περικοπών μελέτησε τον πίνακα που δόθηκε στη δημοσιότητα και μέσω της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας απαντά:

“Οι αριθμοί και τα ποσοστα μπορουν να χρησιμοποιηθούν όπως θέλουμε εμείς. Η τσέπη μας ομως δεν θα γεμίσει αν παρουσιάσουμε ενα ποσοστο μειωσης στο πληρωτεό π.χ 6%.Θα το πω με ενα απλο παραδειγμα για να γινει κατανοητό .

Ας υποθεσουμε οτι εχεις εισοδημα ΠΛΗΡΩΤΕΟ 1.200 ευρώ, αυτο δηλαδη που πληρωνομαστε στην τραπεζα καθε μηνα. Το 2012 πληρωνομασταν όμως και επιδομα αδειας και εορτων Πασχα και Χριστουγέννων,δηλαδη πληρωτεο στην τραπεζα 860 ευρω (220+220 +420 ). Αν το επιμερισουμε στους 12 μηνες αντιστοιχεί 72 ευρω το μηνα. Πληρωνομασταν πχ και 132 ευρω Παγια Οδοιπορικα. Αρα συνολικα καθε μηνα πληρωνομασταν 1200+72+132. Συνολο 1404 ευρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ OANLERT.GR

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε