Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

“Η απόγνωση για το παιδί μου με έκανε να θέλω να πηδήξω στο κενό”

“Η απόγνωση για το παιδί μου με έκανε να θέλω να πηδήξω στο κενό”
,

– Πως ο διαπραγματευτής άρπαξε στην αγκαλιά του και έσωσε τη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει
– “Η απόγνωση για το παιδί μου με οδήγησε σ΄αυτή την πράξη” είπε η Στέλλα Κίτσα
– “Χθες μου είπε να προσέχω τα παιδιά αλλά δεν έπιασα το μήνυμα” είπε με δάκρυα στα μάτια ο άντρας της
– Το θρίλερ στη Μεσογείων κράτησε περισσότερο από 3,5 ώρες
– Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο

Συναγερμός σήμανε στις 11.20 το πρωί  σε πυροσβεστική και αστυνομία καθώς μια γυναίκα είχε ανέβει στον 8ο όροφο, στην ταράτσα του συγκροτήματιος “Πολιτεία”  όπου στεγάζονται το νοσοκομείο Ερρίκος Ντιναν, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η Γενική Τράπεζα και πολλές ακόμη εταιρείες.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ισόγειο του συγκροτήματος όπου βρισκόταν ο σύζυγος, αλλά και τα δύο από τα τρία παιδιά της που την εκλιπαρούσαν να μην κάνει πράξη την απειλή της.

Η 46χρονη Στέλλα Κίτσα ζητούσε την άμεση αποφυλάκιση του γιου της που έχει οδηγηθεί στη φυλακή κατηγορούμενος για δολοφονία. Ισχυρίζεται ότι το παιδί της δεν εμπλέκεται στη δολοφονία που έγινε στο Ζεφύρι τον 21 Οκτωβρίου του 2011.

“Η απόγνωση για το παιδί μου με οδήγησε σε αυτή την πράξη” είπε η Στέλλα Κίτσα λίγο μετά τη διάσωσή της από τον άνδρα της ΕΛΑΣ.

“Χθες μου είπε να προσέχω τα παιδιά”, είπε ο σύζυγός της Δημήτρης Κίτσας – Θεοδώρου, αλλά όπως τόνισε δεν φαντάστηκε τι εννοούσε.

Τόσο ο άντρας της 46χρονης όσο και τα παιδιά της αλλά και όλος ο κόσμος που παρακολουθούσε το θρίλερ της Μεσογείων με αγωνία, ενοιωσαν ανακούφιση και χαρά που σώθηκε η μάνα των τριων παιδιών και δεν πραγματοποιησε την απειλή της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε επίσης:
Ο λογαριασμός των 11,87 δισ – Έρχονται πιο δύσκολες ημέρες – Στο στόχαστρο και πάλι μισθωτοί και συνταξιούχοι – ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ των επώδυνων μέτρων

Στους δρόμους από σήμερα οι ένστολοι! Πρώτα οι αστυνομικοί, οι λιμενικοί και οι πυροσβέστες

Τον σκότωσαν μπροστά στο κατάστημά του – Μαφιόζικη εκτέλεση στην Καλλιθέα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε