Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η ατζέντα εκδηλώσεων από 23 έως 28 Ιουλίου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εκδηλώσεις για… όλα τα γούστα είναι προγραμματισμένες από σήμερα αλλά και μέσα στην εβδομάδα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/7

ΜΟΥΣΙΚΗ

EJEKT FESTIVAL 2016 – 2_Η ΗΜΕΡΑ
To EJEKT Festival 2016 υποδέχεται το ροκ συγκρότημα Muse. Οι Muse θα είναι οι headliners της δεύτερης ημέρας του φεστιβάλ, το Σάββατο 23 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Στο απόγειο της καριέρας τους κι έχοντας μόλις κερδίσει το βραβείο Grammy για το καλύτερο ροκ άλμπουμ της χρονιάς το «Drones», οι Muse έρχονται στην Ελλάδα. Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival, στα πλαίσια της «Drones World Tour» για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live σόου τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη. Μαζί με τους Muse, στο φετινό φεστιβάλ θα εμφανιστούν και οι UNKLE (live) και οι Temples. Πλατεία Νερού Ολυμπιακού Πόλου Φαλήρου: Λεωφόρος Ποσειδώνος (ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley). Στις 22.15. Εισιτήρια: 60 ευρώ.

ΧΟΡΟΣ

«COLD BLOOD» ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260
Μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Kiss & Cry», η Μισέλ Αν ντε Με και ο Ζακό Βαν Ντορμέλ επιστρέφουν με την καινούργια τους παράσταση «Cold Blood», που αφηγείται τις ιστορίες επτά περίεργων θανάτων. Οι δημιουργοί της παράστασης συνδυάζουν τις τεχνικές και τα μέσα του κινηματογράφου, του θεάτρου, του χορού και της μουσικής, για να δημιουργήσουν μια εντελώς νέα και εντυπωσιακή καλλιτεχνική γλώσσα. Οι μικροκάμερες καταγράφουν και προβάλλουν την ιστορία που διαδραματίζεται ανάμεσα σε απόλυτα ρεαλιστικές μακέτες-μινιατούρες, ενώ μοναδικοί πρωταγωνιστές είναι τα δάχτυλα και τα χέρια που χορεύουν. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Κτίριο Δ: Πειραιώς 260 και Πολυκράτους, τηλέφωνο: 2109282900. Στις 21:00. Εισιτήρια: 20, 10(Φοιτητικό) και 5 ευρώ (Άνεργοι-Α.Μ.Ε.Α.).

ΘΕΑΤΡΟ

«TOP GIRLS» ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260
Το πασίγνωστο έργο της Κάρυλ Τσέρτσιλ «Top Girls», που θεωρήθηκε σύμβολο του φεμινισμού και κραυγή ενάντια στο θατσερισμό, αποδεικνύει τη δύναμή του ακόμα και 24 χρόνια μετά την πρώτη παράστασή του. Οι επτά γυναίκες-ηθοποιοί της παράστασης υποδύονται τους δεκαέξι ρόλους του έργου, με φανερές επί σκηνής τις αλλαγές των κοστουμιών και των σκηνικών. Σε ένα περιβάλλον που αποτρέπει την ταύτιση, το κοινό διαπιστώνει πως τα αδιέξοδα των ανθρώπων παραμένουν ίδια παρά τη διαφορά των κοινωνικών τάξεων και ενάντια στο πέρασμα του χρόνου. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Κτίριο Η: Πειραιώς 260 και Πολυκράτους, τηλέφωνο: 2109282900. Στις 21:00. Εισιτήρια: 20, 10(Φοιτητικό) και 5 ευρώ (Άνεργοι-Α.Μ.Ε.Α.).

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/7

ΟΠΕΡΑ

«ΚΑΡΜΕΝ» ΤΟΥ ΖΩΡΖ ΜΠΙΖΕ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ
Μία από τις πλέον εμβληματικές όπερες, η «Κάρμεν» εξακολουθεί να προκαλεί 140 χρόνια μετά τη σύνθεσή της. Η πιο δημοφιλής όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, με τις υπέροχες άριες και τα σπουδαία χορωδιακά, θα παρουσιαστεί σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου σκηνοθέτη και καλλιτεχνικού διευθυντή της Όπερας του Γκαίτεμποργκ, Στήβεν Λάνγκριτζ. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Στις 21:00. Εισιτήρια: Από 15 έως 100 ευρώ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

IMAM BAILDI «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΑΝΑ» ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ
Με εφόδιο τη σκηνική τους παρουσία που στις μεγάλες ανοικτές σκηνές είναι ακόμα πιο εκρηκτική, τα κομμάτια που έχει αγαπήσει το κοινό, και φυσικά, καινούριες ιδέες και εκπλήξεις, που δεν παραλείπουν ποτέ να εντάξουν στο πρόγραμμά τους, οι Imam Baildi δίνουν μία συναυλία στο Πόρτο Ράφτη. Δημοτική Πλαζ Αυλακίου: Λεωφόρος Αυλακίου. Στις 21:30. Είσοδος ελεύθερη.

ΘΕΑΤΡΟ

«ΑΝΤΙΓΟΝΗ» ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ
Η αέναη διαμάχη μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, ύπαρξης και θνητότητας, γραπτού και άγραφου δικαίου, αλλά κυρίως του παλιού με το νέο, αναδύονται μέσα από την τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη», την οποία θα δούμε σε ανοιχτές σκηνές της πόλης αυτό το καλοκαίρι. Ο Θέμης Μουμουλίδης καθοδηγεί σκηνοθετικά τον πολύ ενδιαφέροντα θίασο που απαρτίζεται από τους: Nικήτα Τσακίρογλου, Ιωάννα Παππά, Σταύρο Ζαλμά, Νίκο Αρβανίτη, Λουκία Μιχαλοπούλου, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Χρήστο Πλαϊνη, Κώστα Βελέτζα, Γιώργο Παπαπαύλου, Μάνο Καρατζογιάννη και Γιώργο Νούση. Η μετάφραση είναι της Παναγιώτας Πανταζή και η μουσική του Σταύρου Γασπαράτου. Συνεδριακό Κέντρο Δελφών, 330 54, Δελφοί, τηλέφωνο: 22650 82731-2. Στις 21:30 Εισιτήρια: 8 ευρώ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 25/7

ΜΟΥΣΙΚΗ

KYKLOS ENSEMBLE «ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ»
Το Kyklos Ensemble συνεχίζει τις αισθητικές του αναζητήσεις ερμηνεύοντας δημιουργίες καθοριστικές για την εξέλιξη όψεων της μουσικής του 20ού αιώνα. Συμπράττει με δύο συγκλονιστικούς λυρικούς καλλιτέχνες και επιχειρεί να αφήσει για μια ακόμη φορά το αποτύπωμά του στο μουσικό τοπίο της χώρας. Την πρώτη βραδιά (25/7) μαζί του η υψίφωνος Λένια Ζαφειροπούλου με τον κύκλο τραγουδιών «Leider eines fahrenden Gesellen» και τη δεύτερη ο βαρύτονος Δημήτρης Τηλιακός (26/7) με τον κύκλο τραγουδιών «kindertotenlieder» του Μάλερ, κορυφώνουν κάθε φορά το ταξίδι των μεταμορφώσεων από τον Ρομαντισμό στον Μοντερνισμό. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, τηλέφωνο: 210 7282333. Στις 21:00. Εισιτήρια: Ζώνη Α: 20 ευρώ, 15 ευρώ (Φοιτητικό), Ζώνη Β: 15 ευρώ, 10 ευρώ (Φοιτητικό), 5 ευρώ (Άνεργοι), Α.Μ.Ε.Α.: 5 ευρώ.
ΘΕΑΤΡΟ

«THE DARK AGES» ΣΤΟ REX- ΣΚΗΝΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ
Το «The Dark Ages» αποτελεί το δεύτερο μέρος της ευρωπαϊκής τριλογίας του βραβευμένου Ελβετού σκηνοθέτη Μίλο Ράου για τον πόλεμο. Ο Ράου, με αυτή την παράσταση, εξετάζει την πρόσφατη ιστορία των πολέμων στην ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, εστιάζοντας στις προσωπικές αφηγήσεις των ανθρώπων που βίωσαν τα γεγονότα. Πέντε ηθοποιοί, από τη Βοσνία ,τη Σερβία, τη Γερμανία και τη Ρωσία, αφηγούνται επί σκηνής και μπροστά σε μια κάμερα τις ιστορίες τους, με τα πρόσωπά τους να προβάλλονται σε μεγάλη οθόνη. Οι συγκλονιστικές βιογραφίες τους εμπλέκονται με ιστορικά γεγονότα και ερωτήματα, καθώς οι ίδιοι μιλάνε για τον πόλεμο, τον ξεριζωμό, τη φυγή και το νέο τους ξεκίνημα. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Εθνικό Θέατρο – Θέατρο Rex – Σκηνή Κοτοπούλη: Πανεπιστήμιου 48, τηλέφωνο: 210 3301881. Στις 21:00. Εισιτήρια: Ζώνη Α: 20 ευρώ, Ζώνη Β: 15 ευρώ, 10 ευρώ (Φοιτητικό), Ζώνη Γ: 10 ευρώ, 5 ευρώ (Φοιτητικό, Άνεργοι), Περ/νης Ορατότητας: 5 ευρώ, Α.Μ.Ε.Α.: 5 ευρώ.

«ΑΝΤΙΓΟΝΗ» ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ, ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΠΑΠΑΓΟΥ

Στην πρώτη συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας και το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, ο Στάθης Λιβαθινός επέλεξε το κορυφαίο έργο του Σοφοκλή, με τη σκέψη να συνδυάσει την παρουσίασή του με την συνύπαρξη στη σκηνή τριών γενιών ηθοποιών. Τον ομώνυμο ρόλο υποδύεται η φέρελπις Αναστασία – Ραφαέλα Κονίδη, Κρέοντας είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, ενώ τη διανομή συμπληρώνουν η Μπέτυ Αρβανίτη στο ρόλο του Τειρεσία, ο Περικλής Μουστάκης, η Μαρία Σκούντζου, η Στέλλα Φυρογένη, η Δήμητρα Βλαγκοπούλου, ο Κώστας Καστανάς, ο Βασίλης Μαγουλιώτης, ο Νίκος Μπουσδούκος, ο Αστέρης Πελτέκης κ.ά. Η παράσταση παρουσιάζεται σε νέα μετάφραση του πρόσφατα εκλιπόντος Δημήτρη Μαρωνίτη. Κηποθέατρο Παπάγου: Άλσος Παπάγου, οδός Κορυτσάς Τηλέφωνο: 210 6520412. Στις 21:00. Γενική είσοδος: 15 ευρώ. Φοιτητικό – Συνταξιούχοι άνω των 65 ετών: 12 ευρώ.

ΤΡΙΤΗ 26/7

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η «BIG BAND» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΛΩΝΟΥ
Συναυλία της «Big Band» του Δήμου Αθηναίων στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού υπό τη διεύθυνση του Μάνου Θεοδοσάκη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016». Συμμετέχει η Αrlyn Gonzalez. Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού: Ιωαννίνων & Καπανέως. Στις 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

ΘΕΑΤΡΟ

«ΠΙΑΝΩ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ» ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ
Μια παράσταση για όλη την οικογένεια σε μουσική του Σέργκει Προκόφιεφ, βασισμένη σε μια ιδέα του Θωμά Μοσχόπουλου. Μια φρέσκια ματιά στο μύθο της Σταχτοπούτας, μιας ιστορίας που αντιστέκεται στο χρόνο…Μια παράσταση σύγχρονη, διασκεδαστική, γεμάτη μουσική και φαντασία. Με έναν τρόπο αφήγησης πρωτότυπο, γεμάτο χιούμορ, αλλά και συγκίνηση, μαγεία και αλήθεια. Σκηνοθεσία: Σοφία Πάσχου. Παίζoυν: Γιάννης Γιαννούλης, Θεοδόσης Κώνστας, Θάνος Λέκκας, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και Αποστόλης Ψυχράμης. Θέατρο Βράχων: Οδός Ταταούλων, Βύρωνας, τηλέφωνο: 2107609340, 2107609350. Στις 21:15. Εισιτήρια: 6 ευρώ.

«ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ» ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΡΙΖΟΥ ΡΑΓΚΑΒΗ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ
Πολιτική σάτιρα του 1845, η οποία διακωμωδεί και στηλιτεύει τα ήθη της εποχής του Όθωνα, σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου. Κεντρικός ήρωας του Αλέξανδρου Ρίζου Ραγκαβή, ο πάμπλουτος, αλλά ταπεινής καταγωγής, Εμμανουήλ Κουτρούλης, ο οποίος θα γίνει από ράφτης… υπουργός προκειμένου να παντρευτεί. Παίζουν: Γιάννης Βούρος, Τάνια Τρύπη, Κώστας Φλωκατούλας, Γιώργος Γιαννόπουλος, Άγγελος Μπούρας, Θοδωρής Αντωνιάδης κ.α. Βεάκειο θέατρο: Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς, τηλέφωνο: 210 4194520. Στις 21:30. Εισιτήρια: 15 ευρώ / 12 ευρώ (φοιτητές, μαθητές, άνεργοι) / 12 ευρώ (προπώληση).

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/7

ΘΕΑΤΡΟ

«THE DARK MANIFESTO» ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260
Τα μέλη της ομάδα Detach, Γιώργος Βαλαής, Μάκης Κεντεποζίδης, Θάλεια Ιωαννίδου, Στέφανος Κωνσταντινίδης και Voltnoi Brege, αντλώντας από την μέχρι τώρα εμπειρία τους στην αρχιτεκτονική, το θέατρο, τη μουσική, το ίντερνετ, τις υβριδικές παραστάσεις, συνθέτουν το «Σκοτεινό Μανιφέστο» με υλικά από την αχανή έρημο των κρυμμένων δυνατοτήτων. Μια οπτικοακουστική lecture performance που διατρέχει την πραγματικότητα, την επιθυμία, το δυνατό, το μάταιο, την παρόρμηση, την πληροφορία και τα μυστικά. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Κτίριο Η: Πειραιώς 260 και Πολυκράτους , τηλέφωνο: 2109282900. Στις 21:00.Εισιτήρια: 20 ευρώ, 10 ευρώ (Φοιτητικό), 5 ευρώ (Άνεργοι-Α.Μ.Ε.Α.).

«ΛΩΞΑΝΤΡΑ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
Η ζωή και οι συναρπαστικές αφηγήσεις της Πολίτισσας «Λωξάντρας», έτσι όπως τις αποτύπωσε στο βιβλίο «Λωξάνδρα» η εγγονή της, η Μαρία Ιορδανίδου, ξαναζωντανεύουν στη σκηνή, με την ερμηνεία της Άννας Βαγενά, σ’ έναν μονόλογο. Ένας ύμνος στη χαρά της ζωής και τη δύναμη της γυναίκας, με επίκεντρο τον ελληνισμό της Πόλης από το 1870 έως τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Άννα Βαγενά, που έκανε η ίδια τη διασκευή και σκηνοθεσία του κειμένου, προσκαλεί το κοινό σ’ ένα γοητευτικό ταξίδι στην κοσμοπολίτικη Πόλη, εκεί όπου έσμιγε η Δύση με την Ανατολή και οι λαοί συμβίωναν σε μια δυναμική επικοινωνία. Ανοιχτό Θέατρο Σάρας: 28ης Οκτωβρίου και Ηλία Κυριακού, Μαρκόπουλο. Στις 21:00. Είσοδος ελεύθερη. Κάλεσμα προσφοράς τροφίμων μακράς διαρκείας, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.

ΧΟΡΟΣ

«ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ
Το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, το αριστούργημα του Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, η «Λίμνη των Κύκνων», που φιλοξενήθηκε για 40 παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου 2015, περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με το φημισμένο «Russian Ballet Theater». Το «Russian Ballet Theater» ιδρύθηκε το 2000 και αμέσως καθιερώθηκε ως ένα διαρκώς εξελισσόμενο συγκρότημα χορού. Συνεργάζεται με επιφανείς καλλιτέχνες διαφόρων ομάδων, μεταξύ αυτών και των Θεάτρων Μπολσόι, Μαρίνσκι και Στανισλάβσκι. Θέατρο Βράχων: Οδός Ταταούλων, Βύρωνας, τηλέφωνο: 2107609340, 2107609350. Στις 21:00. Εισιτήρια: 20 ευρώ (γενική είσοδος), 15 ευρώ (Φοιτητικό, Άνεργοι, Παιδιά, Πολύτεκνοι).

ΠΕΜΠΤΗ 28/7

ΟΠΕΡΑ

«ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΝΑ» ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Το θεατρικό έργο του Μπύχνερ θεωρείται από τις σημαντικότερες κλασικές κωμωδίες του γερμανικού ρομαντισμού. Κεντρικοί ήρωες στη σάτιρα είναι ο πρίγκιπας του βασιλείου του Ποπό, Λεόντιος, και η πριγκίπισσα του βασιλείου του Πιπί, Λένα. Οι νέοι, προκειμένου να αποφύγουν το γάμο που τους ετοιμάζουν οι δικοί τους, δραπετεύουν στην Ιταλία, όμως τελικά, αγνοώντας ο ένας την ταυτότητα του άλλου, ερωτεύονται και παντρεύονται. Ο Κορνήλιος Σελαμσής γοητεύτηκε από το έργο και, θεωρώντας ότι ταιριάζει απόλυτα στο οπερατικό ιδίωμα, το παρουσιάζει ως ολοκληρωμένη όπερα, σε εξ ολοκλήρου νέο και πιο ομοιογενές ποιητικό κείμενο-λιμπρέτο του Γιάννη Αστερή. Στην πρώτη της παρουσίαση η όπερα Λεόντιος και Λένα, ερμηνεύεται από τους σπουδαίους λυρικούς καλλιτέχνες, Τάση Χριστογιαννόπουλο, Δώρα Μπάκα, Χάρη Ανδριανό. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2016. Εθνικό Θέατρο: Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, τηλέφωνο: 210 5288170-171. Στις 21:00. Εισιτήρια-Ζώνη Α: 20 ευρώ, 15 ευρώ (Φοιτητικό), Ζώνη Β: 15 ευρώ, 10 ευρώ (Φοιτητικό), 5 ευρώ (Άνεργοι), Α.Μ.Ε.Α.: 5 ευρώ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

ANA TIJOUX ΣΤΟ PIRAEUS ACADEMY
Το Piraeus Academy υποδέχεται την Ana Tijoux. Γεννημένη στην Γαλλία, αλλά με Χιλιανές ρίζες, η Ana Tijoux έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο rap συγκρότημα Makiza στο τέλος της δεκαετίας του 1990. Ξεχώρισε αμέσως με την ιδιαίτερη παρουσία της και το 2006 ακολούθησε σόλο καριέρα στρέφοντας τα βλέμματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής πάνω της, καθώς η επιτυχία που γνώρισε ειδικά στη Λατινική Αμερική ήταν πρωτόγνωρη. H κυκλοφορία του «1977», είχε σαν φυσικό επόμενο την αναγνώριση της Ana Tijoux ως μιας εκ των πλέον σημαντικών καλλιτεχνών στο intellectual hip hop, όπου τα rap beats εναλλάσσονται με την folk παράδοση και τους λάτιν ρυθμούς. Πειραιώς Academy : Πειραιώς 117, Γκάζι. Εισιτήρια: 20 ευρώ.

ΘΕΑΤΡΟ

«Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
Ένα θεατρικό έργο για παιδιά με τραγούδια βγαλμένα από τις όμορφες μελωδίες του Ροσσίνι. Το έργο σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη κρατάει τα πιο μελωδικά μέρη της όπερας και μετατρέπει τις άριες και τα φωνητικά σύνολα, σε τραγούδια, δημιουργώντας μια όμορφη μουσική θεατρική εικόνα. Όλα αυτά ενώνονται μεταξύ τους με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους, σκηνικά που χορεύουν και πολύχρωμα κοστούμια με άρωμα εποχής, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών. Αθλητικό & Πολιτιστικό πάρκο Νέας Μάκρης: Λεωφόρος Μαραθώνος 196, Ραφήνα, τηλέφωνο: 2294069800. Στις 21:00. Εισιτήρια: 10 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε