Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Η εν ψυχρώ δολοφονία επισπεύδει τα μέτρα στο κέντρο

Με αφορμή το τρομερό αυτό περιστατικό, ο κ. Παπανδρέου επίσπευσε τις ανακοινώσεις των μέτρων για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένες για τα μέσα του Ιουνίου και θα πραγματοποιηθούν τελικά τη Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο υπουργικό Συμβούλιο ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην στυγερή δολοφονία του 44χρονου Μανώλη στο κέντρο της Αθήνας, λέγοντας πως είναι συγκλονισμένος όπως και όλη η ελληνική κοινωνία, ενώ τόνισε πως η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθούν οι υπεύθυνοι.

Όπως δήλωσε η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών και να ληφθούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται αν και αυτά τα μέτρα θα έρθουν λίγο αργά για τον 44χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του.

Τέλος, ο κ. Παπανδρέου επεσήμανε ότι παρά το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα θα βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για να ληφθούν τα μέτρα στο κέντρο και να οδηγηθούμε σε μία χώρα ευνομίας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Διαβάστε επίσης:

Τρείς οι δράστες της στυγερής δολοφονίας; – Η μάνα του Μανώλη μιλάει στο Newsit

Κλειστή η 3ης Σεπτεμβρίου από εξοργισμένους κατοίκους μετά την δολοφονία του Μανώλη

Συγκλονιστικές φωτογραφίες και βίντεο από το έγκλημα στην “καρδιά” της Αθήνας – Τι λέει στο NewsIt ο μαιευτήρας της άτυχης γυναίκας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε