Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η καγκελαρία πάει στη Θεσσαλονίκη!

Η καγκελαρία πάει στη Θεσσαλονίκη!

Ναι, τώρα και στη συμπρωτεύουσα τα … καλά της πρωτεύουσας.

Τη θυμάστε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα; Εκείνη που οι γονείς έβλεπαν την πίσω όψη των αστυνομικών αντί για τα παιδιά τους; Εκείνη που γέμισε το κέντρο της Αθήνας … κάγκελα;

Ε, το ίδιο θα ζήσουν και οι Θεσσαλονικείς στην παρέλαση της 28ης.

Πρώτα απ’ όλα οι κάτοικοι της συμπρωτεύουσας που μέχρι τώρα βλέπουν μόνο από τηλεοράσεως τον διαβόητο φράκτη που στήνεται στη Βουλή σε κάθε διαδήλωση, τώρα θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και από κοντά.

Ένεκα οικονομικής κρίσης τα στρατεύματα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση θα είναι μειωμένα, οι Θεσσαλονικείς ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία όμως να απολαύσουν επί το έργον 2.000 αστυνομικούς! (Το έξοδο για δυο χιλιάδες νοματαίους πόσο είναι άραγε;)

Τόσοι θα είναι επί ποδός για να φυλάνε … την παρέλαση.

Επίσης οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και το … άρωμα επίσκεψης ξένου ηγέτη στη χώρα.

Το σχέδιο αλά Μέρκελ (υπό κλίμακα) θα εφαρμοστεί ξανά. Χιλιόμετρα από κάγκελα θα εγκατασταθούν στο κεντρικό σημείο της παρελάσεως ούτως ώστε οι απλοί θνητοί να μην μπορέσουν να πλησιάσουν σε ευαίσθητα σημεία.

Εντός της… καγκελαρίας θα μπουν μόνον όσοι επιδείξουν ταυτότητα και … αρέσει το φιζικ τους στους αστυνομικούς…

Α! να μην ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε ότι πριν, κατά τη διάρκεια και λίγο μετά την παρέλαση το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις διελεύσεις του αστυνομικού ελικοπτέρου που ναι μεν δεν θα αποτελούν μέρος της παρέλασης, αλλά ίσως είναι τελικά και το μόνο εναέριο μέσο λόγω… οικονομίας.

Ό,τι χάσετε μην ανησυχείτε θα το πληροφορηθείτε από τους δημοσιογράφους. Με ειδική διαπίστευση τους παραχωρήθηκε ειδικός χώρος και η ευκαιρία να σταθούν … φάτσα στους επίσημους.

Καλή εορτή σε όλους. Ζήτω το “όχι” και να ‘μαστε καλά να γιορτάσουμε και τα 200 χρόνια απ’ την απελευθέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

20 λεπτά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου υπό το φόβο επεισοδίων και με φήμες για “στρατό” στους δρόμους

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε