Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση στον έρωτα

Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση στον έρωτα

Εδώ και λίγες ώρες οι φήμες για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο οργιάζουν. Όπως όλα δείχνουν ήρθε το τέλος και είναι μια ακόμα φορά που επιβεβαιώνεται η κατάρα της οικογένειας Ωνάση στον έρωτα.

Από τον Αριστοτέλη Ωνάση, την κόρη του Χριστίνα, τον γιο του Αλέξανδρο και την εγγονή του Αθηνά, όλοι τους γνώρισαν τον μεγάλο έρωτα που χάθηκε ή δεν έζησαν ποτέ. Όλα ξεκινούν από τον διασημότερο Έλληνα κροίσο του 20ου αιώνα.

Ο ολέθριος έρωτας του Αριστοτέλη Ωνάση με τη Μαρία Κάλλας έχει μείνει στην ιστορία. Τι και αν πέρασαν τόσες γυναίκες από τη ζωή του; Μόνο μία είχε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και δεν ήταν άλλη από τη μεγάλη ντίβα της όπερας. Από την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν το 1957, την ξεχώρισε. Δεν έχασε την ευκαιρία να τη φλερτάρει παρά το γεγονός ότι όλα γίνονταν παρουσία της γυναίκας του Τίνας Λιβανού. Από τότε ξεκίνησε και η παθιασμένη σχέση τους.

Τα χρόνια περνούσαν και απομακρυνόταν από κοντά της. Εκείνη όμως του είχε αφιερωθεί ολοκληρωτικά. Ενώ παρέμενε ερωτευμένη, ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε βάλει στόχο την Τζάκι Κένεντι. Διαλύθηκε όταν έμαθε ότι θα την παντρευτεί. Δεν σταμάτησε όμως ποτέ να αγαπιούνται και στάθηκε στο πλευρό του σε όλες τις δύσκολες στιγμές μέχρι το τέλος της ζωής του.

Ο γιος του Αλέξανδρος δεν πρόλαβε να ζήσει πολλά. Γνώρισε όμως τον έρωτα στο πρόσωπο της αριστοκράτισσας καλλονής Φιόνα Φον Τίσεν. Ο πατέρας μου όμως είχε άλλη γνώμη. Δεν την ήθελε για γυναίκα του γιου του. Η λύση σε αυτό το μαρτύριο θα δινόταν με τον πιο σκληρό τρόπο. Τον τραγικό θάνατο του Αλέξανδρου στα 25 του χρόνια.

Αντίστοιχα άτυχη στάθηκε και η Χριστίνα Ωνάση. Μεγάλοι έρωτες και απόπειρες αυτοκτονίας μέχρι έναν τελευταίο γάμο και την απόκτηση της μοναχοκόρης της Αθηνάς. Μετά τον άδοξο έρωτά της με τον Πέτρο Γουλανδρή που εμπόδισε η μητέρα του, άλλα ειδύλλια, μια απόπειρα αυτοκτονίας και τον θάνατο του αδερφού της Αλέξανδρου, οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν για να χωρίσουν και πάλι. Τότε ήρθε άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας. Τα ξαναβρήκαν, πήραν την ευχή του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και πάλι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας χώρισαν εξαιτίας της μητέρας του. Μετά από άτυχους γάμους και πολλές σχέσεις, ήρθε στη ζωή της ο Τιερί Ρουσέλ. Το μόνο όμορφο για τη Χριστίνα δίπλα στον άπιστο σύζυγό της ήταν η γέννηση της κόρης της Αθηνάς. Βρέθηκε νεκρή στη μπανιέρα της 4 χρόνια μετά και ενώ ετοιμαζόταν για τον 5ο γάμο της.

Ενώ φαινόταν ότι η κόρη της Χριστίνας θα κατέρριπτε την κατάρα της οικογένειας, ήρθε το διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου για τη χρυσή κληρονόμο. Μετά από μια σχέση που φαινόταν ότι θα κρατήσει, η Αθηνά Ωνάση χωρίζει από τον σύντροφό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, με τα δημοσιεύματα να θέλουν να την απάτησε με μια Ισπανίδα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε