Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η νέα μόδα μετά το χαράτσι είναι οι ρευματοκλοπές

Η νέα μόδα μετά το χαράτσι είναι οι ρευματοκλοπές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.05.2012 | 22:42
Πρώτη δημοσίευση: 16.05.2012 | 19:32

Για τους κινδύνους ηλεκτροπληξίας και τις ποινικές συνέπειες που συνεπάγονται οι παραβιάσεις των μετρητών κατανάλωσης ρεύματος και οι παράνομες συνδέσεις προειδοποιεί ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, θυγατρική της ΔΕΗ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι από τους ελέγχους που κάνουν οι τεχνικοί διαπιστώνεται ότι συνεχίζονται οι παραβιάσεις μετρητών και οι παράνομες συνδέσεις από καταναλωτές που τους έχει κοπεί το ρεύμα λόγω χρέους, καθώς και οι ρευματοκλοπές σε αυθαίρετα σπίτια.

Ο Διαχειριστής επισημαίνει ότι οι παραβιάσεις μετρητών, οι παράνομες επανασυνδέσεις και οι αποδεδειγμένες ρευματοκλοπές συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά. "Τέτοιες παράνομες ενέργειες δεν στρέφονται μόνο κατά του ΔΕΔΔΗΕ αλλά και σε βάρος όλων των καταναλωτών και του κοινωνικού συνόλου", αναφέρει και καταλήγει:

"Πέραν αυτού - και πιο σημαντικό - είναι ότι οι παραβιάσεις μετρητών εκθέτουν σε σοβαρούς κινδύνους ηλεκτροπληξίας όχι μόνο τους παρανομούντες αλλά και τους ανυποψίαστους πολίτες." Προειδοποιεί τέλος ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.   Διαδώστε αυτό το άρθρο