Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η ομάδα ΔΙΑΣ θα ενισχυθεί με επιπλέον 540 νέους αστυνομικούς

Η ομάδα ΔΙΑΣ θα ενισχυθεί με επιπλέον 540 νέους αστυνομικούς
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.04.2012 | 20:45
Πρώτη δημοσίευση: 11.04.2012 | 20:37

Με άλλους 540 αστυνομικούς ενισχύεται από σήμερα η ομάδα ΔΙΑΣ στην Αττική, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να αυξηθεί η εμφανής αστυνόμευση σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σήμερα στις γειτονιές του λεκανοπεδίου, έχουν αναπτυχθεί 514 ομάδες ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες καλύπτουν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, το σύνολο των προγραμματισμένων τομέων.

Σκοπός είναι η ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης σε περιοχές της Αθήνας, με αξιόμαχες δυνάμεις που θα καλύπτουν με τη συνεχή κίνησή τους, περισσότερες γειτονιές και κυρίως περιοχές, όπου το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνεται αυξημένη εγκληματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα 200 νέοι αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί εντάχθηκαν στην ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία πλέον αποτελείται συνολικά από 2.876 αστυνομικούς.

Έως το τέλος του μήνα ολοκληρώνεται η ενίσχυσή της με τους τελευταίους περίπου 100 αστυνομικούς -ειδικούς φρουρούς, από το σύνολο των 1.000 -όπως είχε δεσμευτεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης- οι οποίοι θα αποτελέσουν το πλήρες σχέδιο ανάπτυξης της Δίκυκλης Αστυνόμευσης στην Αττική.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο