Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η πρόταση Καμίνη για το μέτρο της διαθεσιμότητας

Η πρόταση Καμίνη για το μέτρο της διαθεσιμότητας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.11.2012 | 15:45
Πρώτη δημοσίευση: 20.11.2012 | 15:43

Πρόταση τριών σημείων προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προκαλεί το μέτρο της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κοινοποίησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμίνης προτείνει επιτάχυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης δομών και προσωπικού στο σύνολο του δημοσίου τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να διαπιστωθούν ακριβώς οι πραγματικές ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό. Όπως σημειώνει, η διαδικασία προβλέπεται ρητά από τον ν. 4024/2011 και μπορεί να υλοποιηθεί άμεσα.

Δεύτερον, προτείνει άμεση έκδοση Υπουργικής Απόφασης από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για προσωρινή τοποθέτηση των αποχωρούντων υπαλλήλων στους οργανισμούς προέλευσης. Στην απόφαση, συστήνει, να προβλέπεται η οριστική μετακίνηση μόνο και εφόσον κατόπιν της ανωτέρω αξιολόγησης προκύψει πλεονάζον προσωπικό.

Τρίτον, ανακοινώνει ότι ο δήμος Αθηναίων προτίθεται να λειτουργήσει πιλοτικά και να ολοκληρώσει σε ένα τρίμηνο διαδικασία αξιολόγησης από κοινά αποδεκτό φορέα αξιολόγησης, όπως η Μονάδα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης. ΑΕ που εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης.

Διαβάστε
Αρνήθηκε να δει αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΟΤΑ ο Μανιτάκης - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ απο την πορεία   Διαδώστε αυτό το άρθρο