Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Iatropedia.gr: Περικοπές σοκ για όλα τα Ταμεία

Iatropedia.gr: Περικοπές σοκ για όλα τα Ταμεία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.09.2011 | 08:27
Πρώτη δημοσίευση: 29.09.2011 | 08:27

Γραφειοκρατία, μεγαλύτερη συμμετοχή στα έξοδα αλλά και περικοπές κάθε είδους σε παροχές υγείας προβλέπει ο κανονισμός παροχών υγείας του νέου φορέα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας τον ΕΟΠΥΥ στον οποίο εντάσσονται 9 εκατ. ασφαλισμένοι.

Πλήγμα κυρίως και τους ασφαλισμένους του δημοσίου που χάνουν τα προνόμιά τους καθώς εξισώνονται με τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ και των άλλων Ταμείων, αλλά και για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ που θα έχουν μεγαλύτερη συμμετοχή σε ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις, είναι ο νέος κανονισμός παροχών υγείας του ΕΟΠΥΥ που δόθηκε αργά χθες το βράδυ στη δημοσιότητα.

Ίσως καθόλου τυχαία τα συναρμόδια υπουργεία υγείας και εργασίας δεν έδωσαν στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Τετάρτης τον νέο κανονισμό που προβλέπει τις παροχές υγείας για τους περίπου 9 εκατ. ασφαλισμένους. Κατά τη συνήθη τακτική της κυβέρνησης, ότι …καίει δίδεται αργά ώστε να μην υποστεί την απαραίτητη επεξεργασία.

Παρ αυτά γίνεται σαφές ότι οι …εύπορες παροχές για τους ασφαλισμένους του δημοσίου πάνε περίπατο καθώς όλοι οι ασφαλισμένοι των τεσσάρων βασικών Ταμείων (ΟΠΑΔ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ΟΓΑ) εξισώνονται προς τα κάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com
   Διαδώστε αυτό το άρθρο