Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηλεία: Μπαράζ διαρρήξεων σε εξοχικές κατοικίες. Έκλεψαν από πετσέτες μέχρι αρνιά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρία εξοχικά σπίτια σε Βάρδα, Πύργο και Κάτω Παναγιά Κυλλήνης έγιναν χθες στόχος διαρρηκτών.

Σύμφωνα με το iliatora, στη Νεάπολη Βάρδας, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη εξοχικής κατοικίας και έκλεψαν δύο ανοξείδωτα δοχεία με 140 λίτρα ελαιόλαδο, 40 λίτρα κρασί σε “τετραπάκ” και ακόμα 50 σε ξύλινο βαρέλι, δέκα μεταχειρισμένους υπολογιστές, διάφορα εργαλεία και μια ηλεκτρική σκούπα. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις 4.000 ευρώ.

Στην περιοχή Λέτρινα Πύργου, οι κλέφτες χτύπησαν μια ακόμη εξοχική κατοικία. Μπήκαν από το παράθυρο και έφυγαν από την πόρτα, μαζί με μια τηλεόραση, ένα σίδερο, ένα βραστήρα, ποτά και πετσέτες .

Οι κλέφτες χτύπησαν και σε τρίτο εξοχικό, στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης. Οι δράστες εισεβαλαν από την πίσω πόρτα, σπάζοντας την. Φεύγοντας πήραν μαζί δύο ποδήλατα αξίας 500 ευρώ, μια ηλεκτρική κουζίνα αξίας 300 ευρώ, ένα πιεστικό αξίας 250 ευρώ, δύο αερόθερμα αξίας 200 ευρώ, δέκα τενεκέδες με λάδι αξίας 700 ευρώ και διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία αξίας 500 ευρώ.

Στην Αμαλιάδα, άγνωστοι διέρρηξαν μίνι μάρκετ και πέρα από τις ζημιές που προκάλεσαν πήραν και εκατό ευρώ από την ταμειακή μηχανή.

Σε καφενείο στο Χάβαρι, μπήκαν από τη βοηθητική πόρτα και πήραν μια τηλεόραση plasma 40 ιντσών, αξίας 900 ευρώ και την κερματοθήκη της ταμειακής με 200 ευρώ.

Στον Αμπελόκαμπο Ηλείας, άγνωστοι έκλεψαν από περιφραγμένο αγροτεμάχιο δύο λευκά αρνιά, είκοσι κιλών έκαστο και αξίας 200 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε