Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηλεία:Οι τραγικοί γονείς βρήκαν απανθρακωμένο το παιδί τους-Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Τραγικό ήταν το θέαμα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες που έσπευσαν στην μονοκατοικία του Πύργου…

Τραγικό θάνατό βρήκε ένας 43χρονος στον Πύργο τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Αγ. Σπυρίδωνα, απέναντι από το Β’ νεκροταφείο της πόλης. Ο άτυχος άνδρας που σύμφωνα με τους γείτονες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, διέμενε σε ένα δωμάτιο δίπλα στο σπίτι των υπερηλίκων γονιών του.

Περίπου στις δύο τα ξημερώματα έγινε αντιληπτή η φωτιά στο χώρο και κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όμως φαίνεται πως η φωτιά έκαιγε στο εσωτερικό από ώρα και όταν έφτασαν οι Πυροσβέστες προσπάθησαν να κάνουν κατάσβεση με στόχο να μην επεκταθούν οι φλόγες και στο κυρίως σπίτι που έμεναν οι γονείς του 43χρονου.

Αφού υποχώρησαν οι καπνοί, ανάμεσα στα συντρίμμια οι πυροσβέστες εντόπισαν το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άντρα. Στο μεταξύ γεμάτοι αγωνία οι γονείς ρωτούσαν να μάθουν αν το παιδί τους ήταν μέσα.

Γνώριζαν ότι μπορεί και να είχε βγει έξω λόγω της Τσικνοπέμπτης και ήλπιζαν μέσα σε όλο αυτό το κακό να μην βρίσκεται εκεί. Γρήγορα όμως έμαθαν τα άσχημα νέα για το παιδί τους.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 43χρονος βρέθηκε δίπλα στην ξυλόσομπα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν η πυρκαγιά ξεκίνησε από εκεί. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ο Ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, που πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο. Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε