Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ιωάννινα – Αντίρριο: Στην κυκλοφορία μεγάλο τμήμα της Ιόνιας Οδού

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ακόμη ένα τμήμα της Ιόνιας Οδού δίδεται στην κυκλοφορία και για τους οδηγούς η κατάσταση στον δρόμο “καρμανιόλα” βελτιώνεται με ταχύς ρυθμούς.

Το έργο – ανάσα από το Αντίρριο ως τα Ιωάννινα αναμένεται να ολοκληρωθεί στο 100% στα τέλη του καλοκαιριού, όμως ως το Πάσχα η εικόνα θα έχει αλλάξει ριζικά καθώς συνεχώς παραδίδονται στην κυκλοφορία μεγάλα τμήματα.

Το επόμενο τμήμα της Ιόνιας Οδού που θα παραδοθεί θα είναι αυτό από τη Φιλιππιάδα (περιοχή Καμπής) ως την Πέρδικα. Η παράδοση θα γίνει από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη την Τετάρτη 22/02/2017.

Το επόμενο τμήμα που αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία είναι εκείνο από τη Γαβρολίμνη μέχρι το κεφαλόβρυσο. Τα 33χιλιόμετρα του τμήματος αυτού τα οποία θα ενωθούν με το τμήμα ως την Αμφιλοχία θα δώσουν τεράστια ανάσα στους οδηγούς που θα μπορούν επί 92 χιλιόμετρα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα σε ασφαλές περιβάλλον.

Οι μόνες καθυστερήσεις στο σύνολο του έργου από το Αντίρριο ως τα Ιωάννινα φαίνεται ότι είναι αυτές από Αμφιλοχία μέχρι Σελλάδες, αλλά και στην αρχή από τη γέφυρα μέχρι την Κλόκοβα. Και τα τμήματα αυτά πάντως αναμένεται να έχουν παραδοθεί πλήρως μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε