Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ηράκλειο: “Πέτα 6 αυγά αλλιώς δεν μπαίνεις στο αεροπλάνο”

Αυτό εξήγησαν ρητά υπάλληλοι του αεροδρομίου σε γυναίκα που κατέφθασε στο “Νίκος Καζαντζάκης” για να ταξιδέψει, κρατώντας…πεσκέσι 21 αυγά!

Η γυναίκα, μάλιστα οπως αναφέρει το cretalive.gr δεν είχε μετρήσει προηγουμένως τα αυγά, κι έτσι όταν έφτασε στον έλεγχο και ερωτήθηκε πόσα ήταν τα αυγά που είχε στην τσάντα της, εκείνη αναγκάστηκε … να τα βγάλει και να τα μετρήσει!

Το τραγελαφικό επεισόδιο “αποκαλύπτει” πως ο αριθμός των αυγών που επιτρέπεται να “ταξιδέψουν” σε χειραποσκευές ορίστηκε στα 15, αφού κάποιος μπήκε στη διαδικασία … να αντιστοιχίσει το περιεχόμενο του αυγού με το λίτρο, διαπιστώνοντας ότι το περιεχόμενο 15 αυγών μας κάνει ένα λίτρο!

Πάντως φαίνεται ότι ο “κανόνας” αυτός δεν υπάρχει εγγράφως κι έτσι – με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα “πεσκέσια”, λόγω κρίσης, ολοένα αυξάνονται – τα αυγά … θα καταφέρνουν να μπαίνουν στο αεροπλάνο χωρίς περιορισμούς!

Να σημειωθεί, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που “έξτρα” αυγά … εγκαταλείπονται στο αεροδρόμιο, προκειμένου ο ταξιδιώτης να μπορέσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Μαθητές εναντίον ΜΑΤ με πέτρες και αυγά!

Ρέθυμνο: Πήραν με τα αυγά τον διοικητή του νοσοκομείου – Δείτε το βίντεο!


Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε