Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ηράκλειο: "Πέτα 6 αυγά αλλιώς δεν μπαίνεις στο αεροπλάνο"

Ηράκλειο: `Πέτα 6 αυγά αλλιώς δεν μπαίνεις στο αεροπλάνο`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.02.2012 | 14:46
Πρώτη δημοσίευση: 15.02.2012 | 14:45

Αυτό εξήγησαν ρητά υπάλληλοι του αεροδρομίου σε γυναίκα που κατέφθασε στο "Νίκος Καζαντζάκης" για να ταξιδέψει, κρατώντας...πεσκέσι 21 αυγά!

Η γυναίκα, μάλιστα οπως αναφέρει το cretalive.gr δεν είχε μετρήσει προηγουμένως τα αυγά, κι έτσι όταν έφτασε στον έλεγχο και ερωτήθηκε πόσα ήταν τα αυγά που είχε στην τσάντα της, εκείνη αναγκάστηκε ... να τα βγάλει και να τα μετρήσει!

Το τραγελαφικό επεισόδιο "αποκαλύπτει" πως ο αριθμός των αυγών που επιτρέπεται να "ταξιδέψουν" σε χειραποσκευές ορίστηκε στα 15, αφού κάποιος μπήκε στη διαδικασία ... να αντιστοιχίσει το περιεχόμενο του αυγού με το λίτρο, διαπιστώνοντας ότι το περιεχόμενο 15 αυγών μας κάνει ένα λίτρο!

Πάντως φαίνεται ότι ο "κανόνας" αυτός δεν υπάρχει εγγράφως κι έτσι - με δεδομένο, μάλιστα, ότι τα "πεσκέσια", λόγω κρίσης, ολοένα αυξάνονται - τα αυγά ... θα καταφέρνουν να μπαίνουν στο αεροπλάνο χωρίς περιορισμούς!

Να σημειωθεί, πάντως, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που "έξτρα" αυγά ... εγκαταλείπονται στο αεροδρόμιο, προκειμένου ο ταξιδιώτης να μπορέσει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο: Μαθητές εναντίον ΜΑΤ με πέτρες και αυγά!

Ρέθυμνο: Πήραν με τα αυγά τον διοικητή του νοσοκομείου - Δείτε το βίντεο!
   Διαδώστε αυτό το άρθρο