Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα γύρω από το Πολυτεχνείο

Η κατάσταση προς το παρόν έχει ομαλοποιηθεί και δεν υπάρχει ένταση, αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο υπό το φόβο και νέων επεισοδίων.

Σοβαρά επεισόδια έγιναν νωρίτερα στην οδό Στουρνάρη στο κέντρο της Αθήνας, στον απόηχο των επεισοδίων νωρίτερα στις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις και φυσικά με αφορμή και τη δολοφονία του 44χρονου άνδρα στο κέντρο.

Δείτε βίντεο από τις οδομαχίες έξω από το Πολυτεχνείο

Ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονται έξω από το Πολυτεχνείο αντικρούουν τις επιθέσεις των αναρχικών οι οποίοι έχουν ταμπουρωθεί στο εκπαιδευτικό ίδρυμα και από εκεί είτε έκαναν εφόδους κατά των αστυνομικών είτε πετούσαν πέτρες και καδρόνια.

Ομάδα αναρχικών μάλιστα σε μία από τις εφόδους της, κατάφεραν να σπάσουν τις βιτρίνες καταστημάτων στην οδό Στουρνάρη, αλλά μόλις έτρεξαν οι άνδρες των ΜΑΤ, επέστρεψαν μέσα στο Πολυτεχνείο.

Η κατάσταση στην περιοχή θυμίζει πεδίο μάχης, με τους αναρχικούς να στήνουν οδοφράγματα στην Στουρνάρη από κάδους, στους οποίους ανάβουν φωτιές, ενώ η αστυνομία αυτή τη φορά είναι ιδιαίτερα σκληρή. Εκτός από τη χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, κάνουν και εκείνοι εφόδους εναντίον των αναρχικών και πριν από λίγο, “έπιασαν” έναν λίγο πριν προλάβει να μπει και πάλι μέσα στο Πολυτεχνείο.

Δείτε το βίντεο από την προσαγωγή του

Διαβάστε επίσης:

Σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ένας από τους διαδηλωτές – Χειρουργείται από τις 4!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε