Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισχυροί βοριάδες και σήμερα – Eξασθένηση από αύριο και ανοδος της θερμοκρασίας

Τα 8 μποφόρ θα φτάσουν οι άνεμοι σήμερα Δευτέρα, μέχρι και 7 μποφόρ τις επόμενες μέρες. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από την Τρίτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού τη Δευτέρα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά και η Δυτική Πελοπόννησος θα έχουν γενικά αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Οι βοριάδες θα φτάσουν τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι καλός με πρόσκαιρη συννεφιά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί και θα φτάσουν τοπικά ακόμα και τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι από 18 έως 34 βαθμούς.

Καλό καιρό με παροδικές νεφώσεις θα έχουν οι Κυκλάδες και η Κρήτη με βόρειους ανέμους 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Η Αττική θα έχει καλό καιρό με βόρειους ανέμους 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 31 βαθμούς.

Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, στα δυτικά μέχρι 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα φτάσουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αίθριος με βορειοδυτικούς ανέμους, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία ανεβαίνει περισσότερο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχουμε καλό με βόρειους ανέμους που θα φτάσουν στα δυτικά τα 5 μποφόρ και στα ανατολικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε